Саме до цього закликає вінничан Вінницький осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Демократичний Альянс», організовуючи благодійну акцію "Святий Миколай збирає подарунки", що пройде у нашому місті в період з 15 по19 грудня 2012року.

Усіх бажаючих взяти участь і допомогти дітям запрошуєм за адресою: вул. Келецька, 102а: 15, 16 грудня - починаючи з 12 години та 17,18, 19 грудня – починаючи з 15 години.

Подібна акція вчетверте пройде у нашому місті. Мета - зібрати кошти для організації поїздок до дитячих будинків і закупити подарунки для дітей. Волонтери, одягнені у «миколайчиків», ходитимуть із скриньками по місту. Усі, хто бажають допомогти дітям, зможуть кинути до скриньки кошти.

Минулорічні акції "Святий Миколай збирає подарунки" привернули увагу великої кількості міських жителів та отримали чималий успіх, а найголовніше - допомогли втілити миротворчі задуми для допомоги дітворі, яка так чекає на диво у стінах дитячих будинків.

Не втратьте шанс подарувати дітям справжнє свято та можливість повірити у чудо, допомагаючи у зборі коштів, які надійдуть до дитячих будинків Вінниччини. Чим більше нас буде та чим активніше ми попрацюємо - тим більше ми зможемо допомогти діткам!

За додатковою інформацією звертайтесь: (093) 504-22-39 Олександра

А також долучайтесь до групи у соціальній мережі: http://vk.com/feed#/club22143245 і слідкуйте за новинами.



Переглядів: 5318
Поширень: 0