24, 25 жовтня 2017 року в МПМ пройшли рок-уроки для старшокласників міста. Вихованці зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» разом зі своїми викладачами Воєною І.С. та Майбородою В.В. у співпраці з гуртом «Sunrise» підготували цікаву програму за темою «Слухай РОК. Слухай THEBEST» . До програми увійшли найкращі  композиції з двох останніх рок-уроків «Саундтреки» та «Вітчизняний рок», а також прозвучали нові композиції з репертуару  українських гуртів «ОЕ», «Бумбокс», «СКАЙ», «Скрябін», Сергія Бабкіна. Ведучий лекції-концерту Юрій Постовий, вміло поєднав розповідь про відомі фільми, саундтреки до них, виконавців з інтерактивним спілкуванням із глядачами.

В програмі лекції-концерту  прозвучали пісні  з кінофільмів «Трансформери-2», «Учень чародія», «Століття Якова», тощо.  Цікавий пісенний матеріал, професійне виконання творів  юними вокалістами  з музикантами гурту «Sunrise» створювало гарну атмосферу. Глядачі із задоволенням підспівували  улюблені пісні .

В "Зорі" для вінницьких старшокласників провели рок-уроки

За два дні програму переглянули близько 1000 чоловік з 9 шкіл міста.

Рок-уроки проводились в рамках грантового конкурсу місьвиконкому.

В "Зорі" для вінницьких старшокласників провели рок-уроки

Нагадуємо всім прихильникам  рок-музики, що 22 листопада  в Палаці мистецтв «Зоря» відбудеться -  Прем‘єра рок-опери  «Ісус Христос- супер зірка».

В "Зорі" для вінницьких старшокласників провели рок-уроки

Багато гарних, позитивних емоцій  ГАРАНТУЄМО!



Переглядів: 2423
Поширень: 0