Коли навколо друзі, то зовсім не зимно. Саме тому, що на концерті співачки Ольги Акулової склалась чудова тепла і дружня атмосфера, морозна зима, що панувала навколо, стала лише окрасою та приводом милуватись візерунками на вікнах і випити більше гарячої кави.

Пісні у дружній компанії звучали всі знайомі. Майже все, що виконала пані Ольга – хіти світової естради різних років, але справжньої родзинки знайомим мелодіям додавали авторські українські тексти та живе виконання Ольги Акулової та її чудових музикантів.

В просторі "Артинов" пройшов концерт Ольги Акулової

В просторі "Артинов" пройшов концерт Ольги Акулової

Пісні, написані співачкою, відображають її переживання та емоції. Такі оригінальні кавери це щось знайоме і щось нове одночасно – цікаво слухати, відчувати як підібрано українські рими на відомі мелодії.

В просторі "Артинов" пройшов концерт Ольги Акулової

Щасливий вечір з піснями завершився фірмовою піснею «Кава і шоколад». Теплий настрій створювали Ольга Акулова (вокал, автор слів і музики до власних пісень, автор перекладів), Олександр Заводовський (клавішні), Анатолій Дякон (бас-гітара), Володимир Сироєжко (ударні), Михайло Ямборчук (саксофон) та їх численні друзі. За каву та затишок подяка простору «Артинов». За щирі оплески та сердечне тепло – всім присутнім.



Переглядів: 2639
Поширень: 0