Золоті голоси європейської сцени –«Tenors BEL'CANTO» - 9 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів вперше з великим сольним концертом у Вінниці!

Ви почуєте світові шедеври класичної музики, найпрекрасніші оперні композиції, твори українського народного фольклору та чудові обробки закордонної популярної музики у виконанні неймовірного чоловічого квартету, який називають українською відповіддю британському квартету «IlDivo».

«Tenors BEL'CANTO» відрізняє емоційно барвистий вокальний стиль, виразно-яскраве, відшліфоване сценічне виконання й акторська майстерність, яка приносить слухачам виняткове задоволення, яке неможливо ні з чим порівняти. Це щось особливе і надприродне, коли вони співають разом!

«Tenors BEL'CANTO» застосовують класичну техніку і віртуозність для інтерпретації романтичних пісень із популярного репертуару. Їхні прекрасні оперні голоси зливаються у винятковій гармонії, звучать захоплююче і неповторно, будь то виконання класичних партій або народних пісень.

До квартету «Tenors BEL'CANTO» входять професійні співаки, лауреати міжнародних конкурсів і фестивалів: тенор Василь Понайда - соліст Львівської обласної філармонії, тенор Роман Трохимук - соліст Львівського національного театру опери і балету, баритон Роман Антонюк - соліст Державної чоловічої капели ім. Л.Ревуцького (Київ), тенор Тарас Глова – студент Національної музичної академії (Львів).

Кожного учасника цього колективу природа наділила голосом, неперевершеним по своїй красі й виразності.

З моменту утворення у 2007 році і донині, квартет «Tenors BEL'CANTO» співпрацює з видатними симфонічними оркестрами і виступає на знаменитих театральних сценах по всьому світу. Тенорів добре знають і люблять глядачі в Україні, Польщі, Румунії, Чехії, Болгарії, Македонії, Бельгії, Нідерландах, Німеччині, Великобританії, Іспанії, Франції, Угорщині, Австрії, Швейцарії, Італії, Боснії і Герцеговині та багатьох інших країнах.

У Вінниці квартет співатиме у супроводі академічного камерного оркестру HarmoniaNobile!

Подаруйте собі незабутні емоції і враження від високого мистецтва і звучання прекрасних голосів на унікальному концерті «Tenors BEL'CANTO» 9 листопада у вінницькому Будинку офіцерів.

Квитки на концерт коштують від 130 до 320 гривень. Квитки можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр», Вінницького театру імені Садовського та Будинку офіцерів, а також за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Tenors BEL'CANTO

Tenors BEL'CANTO

 



Переглядів: 1598
Поширень: 0