Незабутній подарунок чекає всіх прекрасних вінничанок з нагоди Міжнародного жіночого дня! Зі святом 8 березня чарівних матусь, жінок та дівчат буде вітати легендарний артист - Вахтанг Кікабідзе!

10 березня о 19.00 у Вінницькому академічному театрі імені Садовського у виконанні незрівнянного Міміно та його чудових музикантів Вінниця та гості міста почують нову концертну програму «Подарунок чарівним жінкам», яку спеціально для Вінниці підготував Великий Буба.

Вас чекають найкращі ліричні композиції золотого репертуару Вахтанга Кікабідзе, присвячені коханню, світлим мріям, добрим помислам, найщирішим почуттям і, звісно, жінкам!

Вахтанг Кікабідзе вже багато років залишається улюбленцем всіх жінок! Його сонячна посмішка і море чарівності з роками не просто не вгасають, а лише підсилюються. «Проводы любви», «Виноградная косточка», «Во всех красавиц я влюблен», «Пожелание», «Я жизнь не тороплю», «Мои года - мое богатство», «Я пьян от любви», «Я благодарен женщине за все» - кожна пісня Великого Буби пройнята глибокою життєвою мудрістю і повагою до жінок.

Вахтанг Кікабідзе у Вінниці виступить з ексклюзивною програмою «Подарунок чарівним жінкам»

З особливою теплотою Вахтанг Кікабідзе завжди згадує свою маму, яка навчила його головним правилам життя. А на подив усіх інших колег-артистів - вже понад 50 років щасливо одружений з єдиною жінкою свого життя - дружиною-балериною Іриною.

Говорять, що головне для будь-якого чоловіка зуміти вибрати дві речі: справу життя і супутницю життя. Мені пощастило вгадати і те, й інше. Моя дружина — особлива людина, золото, їй рівних немає! - говорить Вахтанг Кікабідзе. - Я вважаю, що в жінки мозок повинен бути спрямований на те, щоб мати гарний вигляд, щоб дім був затишним, діти доглянуті, а поруч був люблячий чоловік. Жінка повинна бути щасливою!

Безмежно щасливими 10 березня у Вінницькому театрі імені Садовського на концерті Вахтанга Кікабідзе будуть всі глядачі! На сцені Вахтанг Кікабідзе – надзвичайно позитивний і чесний, а в його піснях – багато життєвої мудрості і філософії на щодень: "Мои года – мое богатство", "Я жизнь не тороплю", "Песня о друге", "Молитва"… Хіти з улюблених кінофільмів, пісні Володимира Висоцького, Булата Окуджави та власні композиції – і це ще не все, чим порадує артист вінничан та гостей міста.

На своїх концертах, які тривають понад дві години, такий близький і рідний усім Буба відверто спілкується з публікою, розповідає про своє життя і творчість і заряджає всіх своїм незмінним оптимізмом.

- Без гумору і надії жити не можна. На все треба дивитися через призму гумору. Я так намагаюся жити. І тоді легше дихати, - ділиться секретом Вахтанг Кікабідзе. - А ще треба робити добрі вчинки. Життя повинно бути гарним, тоді й гарних людей буде більше!

Подаруйте собі та своїм коханим свято! 10 березня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського великий сольний концерт легендарного Вахтанга Кікабідзе подарує вам незабутні враження і безцінні емоції!

Квитки на вінницький концерт Вахтанга Кікабідзе вже зараз можна придбати у касах театру імені Садовського та Будинку офіцерів, на сайті bilet.vn.ua та за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор концерту Вахтанга Кікабідзе у Вінниці - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City».



Переглядів: 3562
Поширень: 0