Тримайся, Вінниця! Підкорювач жіночих сердець Олег Винник 9 листопада приїде у Вінницю з новою програмою, аби вкотре довести, що по праву визнаний одним з найпопулярніших виконавців України.

За недавніми дослідженнями, пісні Олега Винника увійшли до ТОП-3 по кількості скачувань у соцмережах, бо їх дійсно люблять мільйони! 

Гастрольний графік Олега Винника розписаний на декілька місяців вперед, а концерти проходять із незмінними аншлагами. Кожен його виступ - це незабутнє шоу, фантастичний сплав ліричного голосу, мегапотужної енергетики, щирості, загального шаленства й ейфорії - саме той випадок, коли «счастья много не бывает!»

- Я не живу за законами шоу-бізнесу. Не розумію, навіщо інші колеги вигадують піар-приводи і весь час потопають у власних заздрощах і чорнусі. Життя занадто коротке, щоб його витрачати на весь цей непотріб. Для мене на першому місці щирість, серце і любов. Тому я просто творю і у своїх піснях передаю те, що відчуваю. І дуже щасливий, що люди це так само відверто сприймають, - зізнається Олег Винник. - Я радію, що мої пісні однаково люблять і 80-річні бабусі, і 2-річні малюки. Сьогодні це головне моє щастя – стояти на сцені і насолоджуватися щасливими усмішками рідних українських глядачів.

Вінницьких прихильників Олег Винник порадує своїми новими співочими шедеврами і всенародно улюбленими хітами: «Счастье», «Здравствуй, невеста», «О тебе», «Возьми меня в свой плен», «Плачут иконы», «Мої батьки», «Вовчиця», «Роксолана» та багатьма іншими.

На концерті Олега Винника у Вінниці 9 листопада о 19.00 в Будинку офіцерів співати будемо всією залою, щоб почула вся Україна!

Підкорювач жіночих сердець Олег Винник приїде у Вінницю з новою програмою

Квитки на концерт ви вже зараз можете придбати на сайті gastroli.ua, а також у касах Будинку офіцерів і театру імені Садовського, в турсервісі на Козицького або за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432) 57-55-55.

Організатор вінницького концерту Олега Винника - компанія «Вінниця Концерт». Пригощає - студія-бар «City». 



Переглядів: 8591
Поширень: 0