В рамках акції “Пісні Перемоги” 16 жовтня в міському палаці мистецтв пройшов “Рок-урок” присвячений історії стилю та вітчизняним культовим виконавцям.

Молоді молодим і для молодих

Аудиторією заходу були студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу, а на сцені виступали вихованці муніципальної естрадної майстерні “Зоряна Мрія”. Всі пісні виконувалися наживо, а музичний супровід забезпечував один із досвідченіших рок-гуртів міста “Клондайк бенд” під керівництвом Олександра Молодики.

Молоді молодим і для молодих

Вечір вдався на славу. Було тут все: і захоплення загальною атмосферою та рівнем виконання, і радість пізнання та бажання підспівувати виконавцям, і потужні овації. Не залишили без уваги вдячні глядачі і скриньки, до яких збирали кошти на підтримку бійців у зоні АТО. На концерті було зібрано майже дві з половиною тисячі гривень.

Молоді молодим і для молодих

Міський палац мистецтв запрошує викладачів та студентів вінницьких навчальних закладів долучитися до цієї акції та поєднати змістовний відпочинок з благодійністю. Робіть замовлення за телефоном 0432 276684 і на вас чекає цікава програма та зустріч з піснями, які нас роблять міцнішими і стійкішими перед викликами часу.



Переглядів: 3511
Поширень: 0