"Відкриваємо для себе нове місто. Ми їдемо у Вінницю! Надіємось, що Ви зустрінете нас з теплом і відкритими серцями",- говорять учасники гурту "Атмасфера".

Атмасфера

Кілька слів про гурт.

«AtmAsfera» - яскравий проект в сучасній українській музиці, улюблений та очікуваний гість багатьох європейських фестивалів

Гурт працює в стилях world та indie music, комбінує класичні форми з джазовими імпровізаціями, експериментує поєднанням рокового звучання з фолковими та етно-мотивами зі всього світу

«AtmAsfera» - мультиінструментальний гурт. Окрім основних інструментів – флейти, синтезатора, мандоліни, гітари, бас-гітари та барабанної установки, - в арсеналі безліч ударних, різноманітні перкусії, чисельні флейтові, віолончель, електро-гітара, чаймс, ідіофон, трембіта, саксонет, ксилофон та інші інструменти.

Різноманітність музичного репертуару та сценічний досвід дають "АтмАсфері" можливість грати на найрізноманітніших сценах, згадаємо лише деякі з них:

  • масштабні рок-фестивалі: "Przystanek Woodstock" (PL), «The Global Battle of the Bands» (UA, GB), «Emergenza» (UA, RU)
  • world-music опен-ейри: "Trypilske Kolo" (UA), «Noc Kultury» (PL)
  • міжнародні джазові фестивалі "Molde-Jazz" (NO), «Flugeri Lvova» (UA)
  • фестивалі некомерційної музики "Pustie Holmi" (RU), «Rozsypaniec» (PL)
  • етно-фестивалі - "Krayina Mriy" (UA), "Folkowo" (PL)
  • «AtmAsfera» гідно представляє на міжнародній сцені українську музичну традицію - EUROPA-Fest (RO), вечірка для працівників Європарламенту (BE), церемонія, присвячена фінальному жеребкуванню УЄФА ЄВРО2012 (PL)
  • «AtmAsfera» має великий досвід сольних виступів в концерт-холах багатьох країн (Україна, Польща, Чехія, Норвегія, Монако, Франція, Словакія, Швеція, Великобританія, Індонезія).



Переглядів: 3657
Поширень: 0