Цього разу він вийшов на сцену не один, а разом із своєю коханою дівчиною Марією Усенко. Тож сюрприз, який Денис Дитинюк цього разу підготував для глядачів і суддів був ще більш непередбачуваним.

Художники працювали одночасно на двох великиких, окремих полотнах. Кожен у своїй оригінальній техніці. І за кілька хвилин поєднали своъ картини у яскравий та колоритний портрет Слави Фролової.

І знову - оплески залу та вигуки "Молодці!", виступ зачарував публіку.

- Я завжди говорила, що художній жанр необхідний нашому проекту, - сказала розчулена Слава Фролова. - І нині ми переконались, що талановитим людям завжди є місце у фіналі цього шоу. Бажаю вам щастя і дякую за цей портрет.

Але попри подяку судді проекту, перемогу в четвертому сезоні святкував все ж таки не Денис Дитинюк. Волей глядачів переможцем і власником 1 мільйона гривень став колектив «Workout». Переможця визначили за підсумками тижневого глядацького голосування та оголосили під час гала-концерта.

Учасники конкурса цього разу представили найяскравіші свої номери. Крім перможців, ще раз в прямому ефірі глядачів радували: колектив «Тумар КР», Едуард Клопот, Євген Хмара, Макс Каракулін, Віталій Тищенко, Андрій Головня й Сергій Шашков, Анастасія Шиманська, шоу-театр «ДеСаВі», Євген Литвинкович.

Але це ще не останній ефір проекту. Наступного тижня в ефірі телеканалу "СТБ" дивіться фільм, у якому покажуть всі подробиці зйомок і таємниці, які не потрапили в основні ефіри талант-шоу. Прем\'єра у суботу, 9 червня, о 19.00.

Нагадаємо, «Україна має талант!» – аналог американського America\'s Got Talent. Шоу вперше демонструвалось в Україні у 2009 році. Переможниця першого сезону – Ксенія Симонова. У другому сезоні перемогла Олена Ковтун. В третьому - Віталій Лузкар.



Переглядів: 10118
Поширень: 0