ВАР’ЯТИ-ШОУ. Нова новорічна програма

Нові персонажі та ролі, характери й епізоди і, звичайно, незмінно іскрометні історії від Сергія Притули – на глядачів чекає 2-годинна програма від “Вар’яти-шоу”

НАЙКРАЩА ЗУСТРІЧ НОВОГО 2021 РОКУ!

Шостий рік поспіль Вінниця перший день Нового року зустріне у компанії найвеселішого, найкращого і найулюбленішого україномовного гумористичного шоу «ВАР’ЯТИ»!

1 січня о 17.00 і 20.00 у Будинку офіцерів нова святкова програма, свіжі жарти, іскрометні мініатюри, блискучі монологи, веселі пісні і багато сюрпризів – ексклюзивно для вінничан!

Кажуть: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш!

Тож для щастя і радості у 2021-му відвідини новорічного концерту «ВАР’ЯТИ-ШОУ» обов’язкові!

Приходьте всією родиною і заряд позитиву, радості та щастя матимете на весь рік!

Ну і не забувайте, що квиточки на «ВАР’ЯТИ-ШОУ» 1 січня – це найкращий подарунок усім вашим рідним, знайомим та колегам на новорічно-різдвяні свята!

Тож мерщій розбирайте квитки, поки вони ще є у наявності, адже аншлаги на обох концертах будуть на 100 %!

Квитки вас чекають:

* на сайтах http://bilet.vn.ua  і https://afisha.vn.ua

* у касах Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, «Універмагу», Вінницької обласної філармонії, креативного простору «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка».

Особливістю цьогорічних святкових концертів «ВАР’ЯТИ-ШОУ» у Вінниці стане відсутність Сергія Притули, який перед виборами покинув шоу.

Чи вплинуло це на якість гумору і атмосфери на концертах?

Так. Але точно не у гірший бік!!!

Тепер у «ВАР’ЯТ» розв’язані руки! А тому оновлені, «безПритульні» «ВАР’ЯТИ» жартують на сцені ще більш відверто та смішно, адже не проходять жорсткої цензури жартів!

На додачу вас чекає знайомство з новим крутим стендапером – Максом Кравцем, який приєднався до складу «ВАР’ЯТИ-ШОУ», а ще - нові декорації й найпотужніший гумористичний батл, у якому тепер проти короля монологів Владзьо виступають всі інші учасники!

- Вінниця бачила «ВАР’ЯТИ-ШОУ» з Притулою, тепер час побачити, на що здатні «ВАР’ЯТИ», без Притули, – запрошують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Запевняємо – це буде незабутньо! Вас чекають дві фантастичні години колоритного українського гумору, який припаде до смаку кожному, а також нова програма, яка гарантовано вразить вас новими героями та комічними ситуаціями і змусить плакати… від сміху!

«ВАР’ЯТИ-ШОУ» - це не просто талановиті гумористи і співочі актори, кожна репліка і навіть жест яких миттєво викликають хвилю сміху у залі, вони - справжні улюбленці публіки!

За 10 років існування «ВАР’ЯТИ-ШОУ» всім довели, що україномовний гумор - це гумор найвищого ґатунку!

Це завжди абсолютні аншлаги, абсолютний захват глядачів і бажання, щоб ці години щастя і гумору не закінчувалися ніколи!

«ВАР’ЯТИ-ШОУ» - це історії з нашого з вами життя зі «смачним» гумором, це можливість зарядитись позитивом на тривалий час і, перш за все, це майстерність кожного актора.

Володимир Жогло, Владзьо, Віталій Тильний, Сергій Полупан та Валентин Сергійчук завжди максимально продумують образи й сюжети, даруючи близький та рідний кожному з нас гумор, а під час живого й невимушеного спілкування із залою на концертах постійно вражають блискавичними імпровізаціями!

Не пропустіть унікальну нагоду – провести перший день Нового року із гумористами номер один в Україні та насолодитись їх акторською грою, щирістю і шаленою харизмою!

1 січня о 17.00 і 20.00 у Будинку офіцерів «ВАР’ЯТИ» будуть чекати всю Вінницю!

Порадуйте своїх близьких найкращим новорічним подарунком і в жодному разі не забудьте про себе!

Пригощає ресторан сучасної грузинської кухні «Georgian Factory».

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».


Переглядів: 19193
Поширень: 1