На площі біля Палацу мистецтв "Зоря" відбувся святковий концерт до Дня незалежності

22 серпня на площі біля міського Палацу мистецтв відзначали потрійну подію: відкриття нового сезону, тематичний концерт до Дня Незалежності «Я люблю мою країну – Україну» та відкриття 12-го міжнародного ВІННИЦіЯнського кінофестивалю.

У цьому заході взяли участь творчі колективи МПМ і не тільки. Концертна програма на 90% складалась з українських пісень: від народних композицій до хітів сучасності.

Звучали вони у різноманітних стилях: спочатку це був урочистий жанр у виконанні духового оркестру військової частини 3008 м. Вінниці. Колектив на  чолі з Диригентом Юрієм Дубинчуком приєднався до нашої святкової програми, чим додали їй нових яскравих відтінків.

Далі були і народні композиції у акапельному виконанні хорових колективів нашого Палацу – «Дзвін» та «Добродар», і українська класика та поп-музика у виконанні вихованців творчої майстерні «Зоряна Мрія». Це були як ліричні, так і жваві танцювальні пісні. Додали яскравих відтінків вихованці наших танцювальних клубів («Болеро» сучасні та «Болеро» бальні танці). Вони подарували глядачам запальні та пристрасні композиції у східному стилі, а також танго і фірмовий номер бального данс-клубу – латино-американський мікс. 

Концертна програма завершилась музичним блоком від гурту «Sunrise» та вихованців «Зоряної мрії», в якому прозвучали найкращі українські кавери з минулорічних «Рок-уроків» та кілька тих, які будуть у нашому рок-лекторії для старшокласників міста цього сезону. Заключним дійством цього вечора стало відкриття ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного та пародійного кіно. Були продемонстровані кращі відеоролики, що будуть номіновані на головний приз цьогорічного фестивалю .

З 1 вересня 2017 року розпочнуться заняття  в творчих колективах, гуртках та спортивних секціях Міського Палацу мистецтв. Ми радо зустрінемо всіх бажаючих навчитись співати, танцювати, малювати, шити, плести, грати в КВН, бути спортивним та артистичним. Приєднуйтесь до нашої великої творчої родини!



Переглядів: 3776
Поширень: 0

Останні новини