За час карантинних заходів поліція зафіксувала 158 адміністративних порушень

На період карантину у Вінниці працюють спільні мобільні бригади Муніципальної варти та поліції.  Вони виявляють порушників впроваджених карантинних заходів. З 18 березня до адміністративної  відповідальності  притягнуто 158 осіб. 

Майже на початку впровадження карантину у Вінниці, розпочали працювати ці мобільні бригади. Для того, щоб вінничани почували себе у безпеці, щодня на вулиці міста виходить на патрулювання 30 мобільних груп. 

«Така робота важлива не тільки з точки зору контролю недобросовісних підприємств, а і з точки зору громадської безпеки у нашому місті. Якщо говорити безпосередньо про адміністративну відповідальність, то за час карантину   притягнуто до адміністративної відповідальності 158 осіб.  В основному це реалізація товарів та послуг, які були безпосередньо заборонені Постановою Кабміну.  Окрім інспектування закладів торгівлі, сфери послуг, продовольчих ринків, перевіряється дотримання самоізоляції чи обсервації», - повідомив під час онлайн- брифінгу міський голова Сергій Моргунов

Також мер наголосив, що з настанням тепла більше людей з’явиться на вулицях міста. Тому  важливо досить уважно потрібно ставитись до свого здоров’я і берегти своїх рідних та близьких. 




Переглядів: 2378
Поширень: 0

Останні новини