Смерть від стихії: на Вінниччині потоком води та мулу змило чоловіка

Станом на 5 травня, підрозділи ДСНС у Вінницькій області виїжджали на ліквідацію наслідків негоди у трьох районах області, а саме: у Гайсинському,  Бершадському та Погребищенському.

Зокрема, в останньому,  в с. Круподеринці, під час зливи, великим потоком води та мулу був змитий з дороги 49-річний місцевий житель, який рухався на велосипеді по дорозі.

Прибувши на місце події бійці ДСНС дістали загиблого чоловіка з замуленого узбіччя та передали працівникам Нацполіції.

Внаслідок зливи у даному населеному пункті замулено близько 150 м дороги, в’їзд до села тимчасово здійснюється з іншої дороги.

Також, у м. Погребище, 4 травня о 18:14 рятувальники надали допомогу населенню по відкачуванню води з території одного приватного домоволодіння, що на вул.Чернечій у районному центрі. Загалом, було відкачено 250 куб.м води.

Внаслідок зливи у місті Гайсин, о 19:54 на вул. І.Богуна, було підтоплене одне приватне домогосподарство. Бійці ДСНС, що прибули на допомогу населенню, спеціальним обладнанням відкачали 8 куб.м води та прочистили стічні канави від сміття та бруду.

На аналогічний виклик цього ж вечора виїжджали рятувальники м.Бершадь. Там, в с. Крушенівка через сильний дощ затопило подвір’я та одну присадибну ділянку. Аби запобігти підтопленню житлового будинку, за допомогою підручних засобів, надзвичайники здійснили підкоп та відвели воду в долину.

До проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося 19 чоловік особового складу та чотири одиниці спеціальної техніки.



Переглядів: 4934
Поширень: 4

Останні новини