Допоможіть врятувати життя дитині: 7-річному Єгору Карпову потрібна термінова операція

7-річний Єгор Карпов чекає на операцію, яка врятує його життя. Маленький вінничанин мріє побачити дельфінів, а коли виросте – працювати вогнеборцем. Щоб хлопчик міг здійснити свою мрію, йому потрібно побороти рак.

Злоякісна пухлина головного мозку забирає в Єгора життя.

В Україні лікування зайшло в глухий кут. За видалення пухлини беруться турецькі медики. Вартість операції - 21 600 доларів. Мама виховує хлопчика сама. Відколи дитина народилась, рідну оселю поміняли на лікарняну палату.

«Єгорчик – рання пташка. Народився на 36 неділі. Відразу поставили діагноз «вроджена вада серця», - розповідає Яна, мама Єгора, — В 6 років був прооперований. Зробили на серці операцію в листопаді місяці. Оперували у Києві. Пішов в 1 клас. Навчався на індивідуальному навчанні. В грудні нас виписали. В лютому в нього почались сильні болі голови. Ми звернулись до лікаря у Вінницю. Нам сказали пухлина. 1 березня поставили дренажі, бо Єгорчик був при смерті. Шансів на життя не давали. Потім перевели у Київ. 5 березня був прооперований. Дренажі витягнули й поставили шунт. Сказали що пухлина не операбельна і відправили в Вінницю на променеву терапію. Але я погодилась на операцію за кордоном».

Тож, за 2 тижні, Яна планує везти Єгора до Туреччини, у клініку Лів на видалення пухлини. Лікарня ж вимагає мінімум 50 % авансового внеску при прийнятті й розрахуватись при виписці.

Родина наразі потребує допомоги небайдужих. Дитину взяла під опіку вінницька волонтерка Юлія Дякун.

«Ми були постійно на зв’язку з консульством Туреччини в Україні. Саме від їх рішення залежить чи дадуть дозвіл Єгорчику на в’їзд у Туреччину. Не дивлячись на свята і вихідні віцеконсул о 8 вечора займався цим питанням і вчора робота продовжилась. Мій фонд і клініка надали всі необхідні документи, тепер клініка буде зв’язуватись з МОЗ Туреччини за дозволом. Тримаємо кулачки, щоб хлопчику надали такий потрібний дозвіл. Збір рухається дуже повільно. З потрібних 21 600 доларів ми маємо всього 41 480 гривень! Щиро прошу підтримати Єгорка!», - пише на своїй фейсбук-сторінці Юлія.

Карта волонтера для збору коштів 5168757339768444



Переглядів: 4410
Поширень: 0

Останні новини