Засоби захисту для медиків від ініціативи «СтопВірус» поїхали до Шаргорода, Вапнярки та Тиврова

В черговий раз благодійна допомога поїхала до медиків районів Вінницької області. Комплекти, кожен з яких складається із 10 захисних костюмів, 10 щитків захисту для обличчя, 2000 разових масок, 50 респіраторів третього класу захисту, обприскувачів для обробки приміщень та дезінфікуючого засобу цього разу отримають районні лікарні Вапнярки, Шаргорода та Тиврова Загалом такі комплекти із засобами захисту передано уже в 20 районів. 

Майже щодня до лікарень різних рівнів волонтери доправляють благодійну допомоги медикам від ініціативи  Володимира Гройсмана та Сергія Моргунова  «СтопВірус». Є лікарні, які вже неодноразово отримували засоби захисту для медичного персоналу. Зокрема, це Калинівська центральна районна  лікарня, де виявили спалах коронавірусної інфекції, а також Вінницька районна лікарня.

«Ми майже кожного дня направляємо благодійну допомогу до лікарень, адже дуже важливо щоб наші медики були захищені. Для районів ми формуємо однакові комплекти і на сьогодні ми уже відправили допомогу до 20 районних лікарень. Прохання про благодійну допомогу до нашого фонду надходить з усієї області, дехто конкретно вказує, якому саме медичному закладі вони хочуть допомогти. Ми продовжуємо працювати і на наступному тижні будуть сформовані комплекти з медичних засобів захисту для решти районів», - розповіла голова наглядової ради БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський.

В кожному районі працює координатор фонду «СтопВірус», вони й доставляють допомогу до лікарень. А також комунікують з ними щодо того, що саме першочергово потрібно працівникам медичних закладів.

«На даний час створення такої ініціативи є надзвичайно доречним, адже нам потрібно об’єднуватися і лиш тоді ми зможемо подолати ту біду, яка сьогодні є у всьому світі. Дякую, що є такі люди, які об’єднують нас всіх біля себе, і ми будемо й далі старатися і допомагати, аби якомога швидше і з найменшими наслідками пройти епідемію», - каже координаторка ініціативи «СтопВірус» по Шаргородському районі Катерина Кидик.  

 «Сьогоднішню допомогу ми передаємо на найбільшу лікарню нашого району, аби медичний персонал був захищений. У нашому районі на сьогодні є один хворий, тому вони потребують захисту», - заначив координатор ініціативи «СтопВірус» по Тиврівському району Володимир Прідолоба.  

Усі вінничани можуть долучитися до благодійного збору коштів на потреби медичної галузі.  Щодня ФГ «Подільська громада» на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє, скільки коштів зібрано і хто їх перерахував. 

Рахунки для внесків:

Благодійна організація Благодійний фонд  «Подільська громада»,

Код ЄДРПОУ 35904183,

UA103026890000026003055353304

ВIННИЦЬКА ФIЛIЯ АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)

Або

р/р UA263204780000002600202188653 в АБ «Укргазбанк» (з поміткою: «Безповоротна фінансова пожертва в рамках ТФ  “Спецфонд СтопВірус”.)




Переглядів: 3437
Поширень: 2

Останні новини