Топ-5 новобудов Вінниці, які справді варті уваги

Вінниця вже багато років вважається одним із найбільш комфортних міст для проживання в Україні. Тут високий рівень ділової активності, невелика кількість безробітних, хороша екологія, а ще привабливі ціни на житло в порівнянні з іншими обласними центрами. У місті активно ведеться забудова, оскільки є попит на первинний ринок нерухомості. Розглянемо найцікавіші новобудови Вінниці для придбання квартири.

ЖК «Перлина Поділля»

Житловий комплекс «Перлина Поділля» розташований на вул. Генерала Гандзюка, 4. Це район Поділля, один із найперспективніших у Вінниці, з чудовою інфраструктурою і налагодженим транспортним сполученням. Доїхати до центра міста можна за 9 хвилин. Поруч знаходиться великий парк, трішки далі – берег річки Південний Буг та інші зелені зони.

Наразі на території ЖК йде будівництво 7-го будинку, перші – вже введені в експлуатацію. У продажу – 1-кімнатні та 2-кімнатні квартири різної площі. Помешкання мають функціональні планування, індивідуальне опалення, звукоізоляцію стін, гідроізоляцію санвузла, панорамні вікна. За бажанням можна придбати квартиру з ремонтом «під ключ».

Якщо порівняти ціни на вінницькі новобудови, вартість житла у «Перлині Поділля» знаходиться нижче середнього рівня. Серед переваг можна відмітити й високу якість будівництва, продумані планування, мінімум сусідів. Ці новобудови потрапили до рейтингу найкращих ЖК Вінниці ще й через хорошу внутрішню інфраструктуру: для дітей будують школу й дитсадок.

ЖК Premier Tower

Елітна новобудова від БМУ-6 знаходиться в мікрорайоні «Вишенька» на просп. Космонавтів, 49. Поруч розташовані новий сквер, ботанічний сад «Поділля», ще кілька зелених зон і Вишенське озеро. Тут розвинена інфраструктура, зручна транспортна розв’язка, чисте повітря, з вікон квартир відкривається мальовничий панорамний вид. Житловий комплекс планують ввести в експлуатацію в III кварталі 2020 року.

Новобудова приваблює своєю архітектурою, високими стелями (3 метри), вільними плануваннями квартир, великою кількістю вікон. У продажу – 1-2-3-кімнатні помешкання. У будинку передбачений дворівневий підземний паркінг для авто мешканців. У самій новобудові будуть працювати SPA-центр, дитяча кімната, супермаркет, хімчистка, ресторан, торговельний центр, клінінг- і конс’єрж-сервіс тощо. На території планують обладнати дитячий майданчик і зони відпочинку, а також відкрити автомийку.

Забудовник потурбувався і про безпеку власників квартир. Будинок знаходитиметься під цілодобовим наглядом, двір буде закритий для сторонніх, працюватиме карткова система доступу.

ЖК Premier Tower потрапив до рейтингу, адже наразі у Вінниці немає технічних аналогів цій новобудові. Серед переваг обладнання від світових виробників, вільні планування, велика кількість ліфтів, пожежна сигналізація, система очистки води тощо.

ЖК «Сімейний Комфорт»

Ще один проєкт від вінницького забудовника БМУ-6. Десятиповерховий житловий комплекс на 22 секції розташований на Немирівському шосе, 94. Продумане розміщення секцій перетворює цей ЖК на маленьке містечко з власною інфраструктурою: тут передбачені зони відпочинку, власний дитсадок, ігрові та спортивні майданчики, об’єкти інфраструктури (магазини, салони краси, аптеки тощо). Для авто власників квартир є паркувальні місця загального користування й індивідуальні гаражі.

У ЖК «Сімейний Комфорт» можна придбати 1-кімнатні, 2-кімнатні та дворівневі квартири з вільними плануваннями. У помешканнях передбачені індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел, енергоощадні вікна. Будинок утеплений пінополістирольними плитами й оснащений швидкісними та безшумними ліфтами.

Зручне, надійне й комфортне житло, демократична ціна, концепція «міста в місті», розвинена власна інфраструктура – усе це суттєві переваги, що дозволили ЖК «Сімейний Комфорт» потрапити до рейтингу кращих новобудов Вінниці.

ЖК «Учительський»

Десятиповерхова двосекційна новобудова розташована в Лівобережному районі Вінниці, у провулку Учительський. Недалеко проходить центральна вулиця міста – Немирівське шосе, де зосереджено багато об’єктів інфраструктури. Автобусна зупинка розташована за пару хвилин ходи, транспорте сполучення хороше: можна швидко дістатися у потрібний район.

У ЖК «Учительський» можна придбати одно- або двокімнатну квартиру з сучасним продуманим плануванням. Помешкання мають високі стелі й автономне опалення (двоконтурні газові котли). Хороший попит на житло в цій новобудові можна пояснити кращим співвідношенням ціни та якості будівництва.

Серед переваг житлового комплексу комфортна прибудинкова територія, власний паркінг, близькість дитсадка, кількох супермаркетів та інших об’єктів інфраструктури. Вигідне розташування, цегляна технологія будівництва, великий вибір комфортних планувань – вагомі причини для включення до списку найцікавіших новобудов Вінниці.

ЖК «Барський»

Житловий комплекс від ЖБК «Барський» розташований на околиці міста, на вулиці Одеська. Поруч проходить Барське шосе, пішки можна дійти до ТК «Епіцентр» і ТК «Метро». Це екологічно чистий район, де немає великих промислових підприємств. Деяка віддаленість від шосе гарантує мешканцям новобудови тишу, чисте повітря й відсутність метушні поряд. Неподалік розташована велика ділянка лісу.

У ЖК «Барський» можна купити 1-2-3-кімнатні квартири з сучасними плануваннями. Забудовник позиціонує новобудови як найтепліші та найзатишніші. Зовнішні стіни виконані з керамічних блоків, утеплені пінополістиролом. Помешкання мають енергоощадні вікна й індивідуальне газове опалення.

Теплі та комфортні квартири, невисока вартість квадратного метра, розташування в екологічно чистому районі, близькість лісу й об’єктів інфраструктури – основні переваги «Барського». Це недороге, але якісне житло, що також заслуговує на місце в рейтингу новобудов Вінниці.


Переглядів: 9726
Поширень: 4

Останні новини