З початку року платники податків Вінниччини внесли до зведеного бюджету понад 4,1 млрд грн

Якщо упродовж першого кварталу 2019 року загальна сума перерахованих до зведеного бюджету платежів склала більше 3 млрд 748,7 млн грн., то вже звітного року наблизилась до 4 млрд 123,4 млн грн. Про це інформує в.о. начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Олег Мартинюк. Отож минулорічний показник січня-березня перевищено більш ніж на 374, 6 млн грн.

За словами посадовця, із загальної суми податкових надходжень, до держбюджету впродовж цього часу надійшло понад 1 млрд 963,2 млн грн податкових платежів. Місцеві скарбниці впродовж січня-березня 2020 року отримали близько 2 млрд  160,2 млн грн.

Проти аналогічного періоду минулого року спостерігається позитивна динаміка у сплаті основних бюджетоформуючих платежів, таких як податок на доходи фізичних осіб (+ 178,88 млн грн), податку на прибуток (+ 9,48 млн грн), єдиного податку (+ 36,1 млн грн) та плати за землю (+ 8,5 млн грн).

Підсумовуючи роботу першого кварталу, Олег Мартинюк наголошує, що незважаючи на виклики сьогодення, платники податків регіону демонструють свідоме відношення до перерахування належного у казну. Натомість податкова служба вживає усіх заходів для мінімізації негативного впливу нового режиму роботи, пов’язаного із COVID-19, як для служби в цілому, так  і для платників податків зокрема.



Переглядів: 1620
Поширень: 0

Останні новини