У Вінниці правоохоронці розшукували двох малолітніх друзів

26 березня вінницькі поліцейські розшукали двох друзів 11 та 12 років, які не повернулись додому після прогулянки. Працівники поліції знайшли хлопчиків на одній з вулиць міста.

Близько третьої години ночі на спецлінію поліції з повідомленням про зникнення сина звернулась 38 – річна вінничанка. Жінка розповіла, що ввечері до її сина у гості прийшов 11 – річний товариш. Діти спочатку були вдома, а потім пішли гуляти. Лише вночі вона помітила, що хлопці не повернулись додому.

На пошуки дітей керівник Вишенського відділення поліції Володимир Поліщук залучив весь особовий склад відділення, а також працівників ювенальної превенції та екіпажі патрульної поліції.

Протягом години поліцейські перевірили заклади, відчинені  у нічний час.

Близько 04.00 години ранку працівники поліції помітили дітей на проспекті Космонавтів.

Під час бесіди з неповнолітніми поліцейські з’ясували, що 11-річний хлопчик посварився з мамою та пішов до друга. Кілька годин хлопці грались вдома, а потім пішли на прогулянку.

Відносно батьків розшуканих дітей поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 184 Кодексу України про адміністративне правопорушення «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей».

З початку року поліцейські Вінниччини розшукали 78 дітей.



Вулиці: КОСМОНАВТІВ

Переглядів: 2634
Поширень: 2

Останні новини