У багатоповерхівках Вінниці повним ходом відбувається модернізація інженерних мереж

У Вінниці тривають роботи з заміни інженерних мереж, повідомляють на сайті Вінницької Міської Ради. Оновлюються ліфти та утеплюються міжпанельні стики, ремонтують дахи, вікна замінюють на енергоефективні, облаштовують контейнерні майданчики та паралельно встановлюють пандуси. 

По вулиці Д.Нечая та О.Антонова, цього року планується встановити безпровідну диспетчеризацію на 20 ліфтах. В деяких під'їздів багатоповерхівок роботу вже виконано.

До сьогодні вінничани мають змогу долучитися до програми співфінансування ремонту житлового фонду. Умови участі – незмінні: 70% витрат покриває міський бюджет, решту докладають мешканці. Найбільшим попитом користується послуга заміни інженерних мереж. Цього року уже завершили капітальний ремонт інженерних мереж у будинках по вул. вул. Б. Ступки, 3,  вул. В. Порика, 37.  

«Наразі ми працюємо на умовах співфінансування по заміні інженерних мереж в будинках по просп. Космонавтів, 52,  вул. Литвиненко-Вольгемут, 40, вул. Литвиненко-Вольгемут, 32, вул. Стельмаха, 41. Також розпочинаємо роботи у будинку по вул. Р. Скалецького, 35/194. Ще у будинках по вул. Воїнів-Інтернаціоналістів,8 та вул. Ващука,11 робимо міжпанельні стики», - зазначив директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Контейнерні майданчики облаштовуються на вулицях  Хмельницьке шосе, 49 та просп. Космонавтів, 77. У будинку по вул. Москаленка, 67 облаштовують пандус, а по вул. І.Миколайчука, 11 – він уже встановлений. 

Які роботи заплановані чи проводяться саме у вашому будинку можна дізнатися на мапі за посиланням





Переглядів: 2822
Поширень: 0

Останні новини