У Вінниці буде презентовано концепцію Туристичного Хабу

Вінничан запрошують на власні очі побачити яким буде Туристичний Хаб. Концепцію буде презентовано 5 березня, присутні першими побачать всі напрацювання проекту та дізнаються якими будуть візуальні рішення.

Вінниця активно розвиває туристичну діяльність. Зі свого боку Вінницька міська рада всіляко цьому сприяє. Для того, щоб краще розвивати цей напрям планується створити Туристичний Хаб. Він має стати простором для гуртування тих, хто робить наше місто цікавим та привабливим для його гостей.

На своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук Департамент маркетингу міста і туризму повідомив наступне:

«Не пропустіть можливість першими дізнатися всі напрацювання проекту, а також побачити якими будуть візуальні, дизайнерські рішення та наповнення Туристичного хабу. Нагадаємо, Туристичний хаб – проект, який реалізує Вінницька міська рада з метою створення простору для гуртування спільноти, яка робить Вінницю туристичною та гостинною. В рамках проекту в нежитловій частині будівлі за адресою Соборна, 89», – йдеться в дописі.

На сайті міської ради зазначено, що на першому поверсі буде знаходитись івент-простір та туристично-інформаційний центр. Організаційно-аналітичний відділ на другому, а коворкінг та  відділ розвитку туризму на третьому. В реконструкцію об’єкту не входять громіздкі добудови чи надбудови, планується організація вхідної групи з можливістю безпроблемного пересування маломобільних груп населення, тому внутрішній простір переплановується з влаштуванням ліфта. Реконструкція включає заміну дерев’яних перекриттів на монолітні залізобетонні , планується зробити внутрішнє утеплення. 

Презентація Туристичного Хабу відбудеться 5 березня, об 11:30 годині.  Місце проведення повідомлять окремо ближче до події. Потрапити на захід можна буде за попередньою реєстрацією,  яка триватиме до 18.00, 4 березня.



Вулиці: СОБОРНА

Переглядів: 3105
Поширень: 0

Останні новини