У Вінниці викрили склад нелегального алкоголю

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області під час проведення операції «Акциз-2020» виявили партію горілчаних виробів з ознаками фальсифікації на складі, розташованому на території Вінниці.

В ході розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України за фактом незаконного зберігання та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв проведено обшук складського приміщення, де зберігалася незаконна продукція. За результатами проведених слідчих дій вилучено велику партію горілчаних виробів вітчизняних виробників, розфасовану в упаковки типу «bag-in-box», а також скляну тару. Встановлено також, що напої реалізовувалися через Інтернет-мережу.

Загальна кількість вилученої продукції становить майже 1,5 тис. дал (15 тисяч літрів) орієнтованою вартістю понад 1,4 млн. грн.

На даний час відібрано зразки для призначення судово-хімічної експертизи. До суду направлено клопотання щодо накладення арешту на незаконний товар. Досудове розслідування по кримінальному провадженню триває.                



Переглядів: 3175
Поширень: 0

Останні новини