В тур «доброчинності» закликають вінничан: місцеві волонтери їдуть до нужденних

Вже цієї суботи на Вінниччині стартує благодійна акція, яку влаштовують матусі. Стартує вона 15 лютого о 13:00 за адресою вулиця Соборна, б. 1.

Під час челенджу місцеві волонтерки відвідають сім’ї, що опинились в складних життєвих обставинах.

«Ми вирушаємо з благодійною допомогою до бідних родин з дітками у Вінницьку область, Вінницький район, с. Степанівка. Захід розпочинається у місцевому клубі на Соборній. Допомоги вистачить на всіх, тому родини, які її потребують з сіл Побережне, Кордишівка та інші ближні села — ми Вас чекаємо!!!!, - пише на своїй фейсбук-сторінці організаторка акції, власниця кризового центру «Дім Мами» Ольга Череватова, — Родини, які опинились за межею бідності. Сім'ї, які дуже потребують допомоги речами та харчами. Дітки, які за життєвих обставин можуть лише мріяти про нові речі та взуття. Для усіх Вас в нас є багато допомоги».

Також, малечі приготували розважальну програму з улюбленими та популярними мультяшними героями.

Не залишать без уваги у стареньких. Вони також отримають свою порцію любові та гостинці.

«Друзі, можливо саме Ви знаєте такі родини з с. Степанівка, яким потрібна саме така допомога, пишіть!», - зазначає Ольга.

Для того, щоб допомогти зібрати «бокси допомоги» волонтери написали перелік необхідного:

«памперси» усіх розмірів; дитяче харчування для немовлят «Малятко» 1, 2; дитяче харчування з 6 місяців; вологі серветки; кульки.

А тим, у кого немає часу на закупи, можна залишити свій благодійний внесок на картку Ольги: ПриватБанк 5168 7427 0187 5860, Череватова Ольга, засновник центру «Дім Мама», призначення платежу: «Для бідних діток у село Степанівка»

Міжнародний благодійний фонд центру «Дім Мама» :

Банк отримувача АТ Райффайзен Банк АВАЛЬ м. Вінниця.

МФО:380805

Отримувач: БО МБФ  «Дім Мама»

Код ЄДРПО-40479749

Розрахунковий рахунок: 26008520869

Зібрано вже 4790 гривень. Чужих дітей не буває. Переслати допомогу можна за адресою:

Нова пошта. Адресне доставлення: Вінницька область, Вінницький район, село Лука-Мелешківська, вул.Верхня Нагірна 38. «Дім Мама»

Телефон: 0930066822 Череватова Ольга



Переглядів: 2268
Поширень: 1

Останні новини