Відомі в майбутньому світові зірки, запрошують на перший у Вінниці рок-концерт “Ля-Мінор”

Багато рок-музики та кавер-версії світових хітів прозвучать 2 лютого в Молодіжному Центрі Квадрат. Цей захід є унікальною подією в житті міста. Його учасниками стануть зірки великої сцени та школярі аматори.

Перший юнацький концерт «Ля-Мінор» на відміну від музичних конкурсів, має на меті не лише відшукати у нашому місті музично обдарованих дітей. Головним завданням концерту є запалити дитяче серце вірою в себе та свій талант. Учасники цієї події різного віку та рівня майстерності. Проте їх вміння вражають рівнем підготовки.

Відкриватиме концерт відомий вінницький рок-музикант, учасник шостого сезону шоу талантів “Х-Фактор” - Богдан Совик, у його виконанні прозвучить гімн безтурботних байкерів. Для поціновувача якісного року, участь в подібному заході є дуже цікавою. З його слів, саме на таких концертах можна побачити й почути майбутню знаменитість:

"Ця молодь рухається в правильному напрямі, — говорить Богдан Совикграти якісну рок-музику може наважитися не кожен музикант. Тому, я вважаю, що це крута ідея!

До участі в концерті запросили дитячі музичні колективи різного віку. Жоден глядач не залишиться байдужим, особливо після виступу першого гурту, яким керує Віктор Огороднійчук. Найменшим учасникам 9 років, вони грають на бас-гітарі, ударних та інших музичних інструментах. Вокаліст цього гурту учень 8 класу Загальноосвітньої школи №15. Цей колектив створений на “родинній основі”. На відміну від них, гурт “Чесні Брехуни” утворився завдяки шкільній дружбі. Це більш дорослий колектив, учасники якого вже підлітки. Хоча у “Чесних Брехунів” заплановано кілька спільних номерів з неймовірно талановитими більш юними музикантами.

До участі в концерті долучились учні училища культури імені Леонтовича “Me-The-Oll”. Гурт зачарує слухачів професійним виконанням улюблених сучасних українських хітів.

Одним зі спеціальних гостей є лідер вінницького рок-гурту “Не Лізь Бо Вб’є” - Андрій Рудик. У його виконанні можна буде почути декілька авторських пісень з акустичної програми гурту. Ідея участі в такому заході Андрію сподобалась одразу, музикант зізнається, що за його часів про такі концерти можна було лише мріяти:

Крута ідея, розумію, що для молодих музикантів це реальний шанс заявити світу про себе — коментує Андрій, — можу уявити, як вони переживають. Одне діло виступати в школі, чи перед рідним, зовсім інше коли це твій виступ для широкого загалу. Треба підтримати учасників. Хтозна, може серед них буде майбутня рок-зірка, я ще онукам буду казати, диви з ким твій дід на одній сцені.

Завершить концерт виступ відомого вінницького співака та композитора, народного артиста України, володаря почесного звання Заслужений та Народний артист України, директора Вінницького музичного коледжу ім. Миколи Леонтовича — Станіслава Городинського.

Концерт відбудеться цієї неділі, 2 лютого о 12.00 в Молодіжному центрі “Квадрат”, вхід вільний.




Переглядів: 4794
Поширень: 11

Останні новини