Завершився другий етап Чемпіонату міста з гри брейн-ринг

Першими на дистанцію вийшли учні старшого шкільного віку (10-11 класів та 1-2 курсів ПТУ та коледжів). 8 кращих команд змагались у двох групових етапах. В результаті на стадії півфіналів, посівши 3-тє місце зупинились "Ексцентриситет" (Подільський ліцей) та "На дріжжях" (ВТЛ).

Більш вдалими були гравці іншої команди ВТЛ - "Когнітивний дисонанс", у них вактиві "срібло" чемпіонату. Перемогу ж святкували учні ФМГ №17 "Учи матчасть"! Дякуємо за активну участь командам школи №12, школи №31, ВВПУСП та збірній ПДЮ!

Серед дорослих команд два етапи, 20 раундів та 100 запитань не змогли однозначно визначити ні переможців, ні призерів! Із активом у 14 пунктів на 3-тє місце претендували "Или Гриша, или Алексей", але за додатковими показниками - перемога в особистій зустрічі, - воно дісталось команді "Тундра". Двійка кращих мала в активі по 15 балів та зустрічались між собою на дистанції двічі і в обох зустрічах кращими були гравці команди "Ксюша". Як наслідок, саме в них на шиях опинились золоті медалі, а гравці команди "АК" приміряли "срібло"!

Датальніше про перебіг Чемпіонату можна буде дізнатися тут



Переглядів: 1974
Поширень: 0

Останні новини