Вінничани стали хедлайнерами благодійного концерту в Києві!

В Києві, у Freedom Hall, 23 січня відбувся масштабний благодійний концерт. метою концерту був порятунок зруйнованого будинку Леонтовича. Хедлайнерами свята були вінничани.

Великий благодійний концерт за участі таких зірок естради, як: Наталія Могилевська, Тayanna, Тоня Матвієнко, Jerry Heil, Viktoria Vasalati, Анна Буткевич, Девід Аксельрод, Гайтана, відомий хор "Щедрик” та один із найкращих у світі скрипалів-віртуозів Ілля Бондаренко. Благодійник, що об’єдналися заради порятунку будинку, планують зробити з відродженої споруди музей. на його базі відкрити музичну школу імені Леонтовича, театр просто неба та постійну резиденцію Святого Миколая.

Щоб зібрати необхідну суму, під час заходу відбувся благодійний аукціон. Лоти надали відомі українські митці, колекціонери та дизайнери.Серед них – сукні від Юлії Магдич, твори Олега Тістола, Дарини Момот, Миколи Маценка, Марка Гейка, Володимира Яковця, Михайла Демцю, Саїда Ахмаді, Олександра Ройтбурда, Ольги Рондяк, Юрія Соломки, Володимира Сай та багато інших цінних лотів.

Особливими гостями заходу стали вінничани. Священник Назарій Давидовський, який керує хором “Соломія”. Нагадаємо, що саме Назарій Давидовський виконав роль українського композитора Миколи Лонтовича, у документальній стрічці про його життя. До цього саме з ініціативи Назарія Давидрвського, було запущено всесвітній флешмоб “Щедрик”, в якому брали участь майже всі країни світу, а різдвяний славень пролунав більш, ніж 200 мовами світу. На благодійному концерті разом з хореографинею Діаною Подолянчук та маленькою вінничанкою Мариною Мельник (дівчинка робила пісочну анімацію під керівництвом Світлани Мілобеньської під час виступу) у супроводі хору “Соломія”, виконали ремікс відомої веснянки — Подоляночка.

До виступу вінничани готувалися серйозно, всі подробиці тримали в таємниці. Хоча, на сторінках в соціальних мережах останніми днями, викладали поодинокі відео з репетицій, тим самим створюючи інтригу навколо власного виступу. Фінальний номер цілком вдався, столиця такого креативу від вінничан не очікувала.

Також вінничани виконали легендарний хіт “Щедрик” та “Сам собі країна”. Вітаємо керівника Назарія Давидовського та хор “Соломія”, Діану Подолянчук та Світлану Мілобеньську з виходом на новий рівень. Сподіваємось, що ця добра справа буде мати підтримку українців і все задумане обов’язково реалізується.



Переглядів: 3455
Поширень: 0

Останні новини