Інструменти для роботи з бетоном

Кожен конкретний підрядник повинен мати повний набір інструментів для виконання роботи.  Оскільки бетон нікого не чекає, правильні інструменти можуть змінити успішний вилив та потенційну катастрофу.  Більшість найважливіших інструментів є основними, їх доставить вам інтернет-магазин інструментів. Зазвичай вони  і не потребують значних вкладень.  Володіння ними виключає витрати на оренду і втрачений час на збирання та повернення обладнання.  Деяке спеціальне обладнання дорожче і варто інвестицій лише в тому випадку, якщо інструменти потрібні регулярно.  В іншому випадку може бути найвигідніше орендувати конкретні предмети, коли вони знадобляться.

Екрани

Екрани - це довгі, прямі, жорсткі труби або дошки, які використовуються для вирівнювання і грубо вирівнювання мокрого бетону невдовзі після його заливки.  Екрани доступні в різних розмірах і можуть бути навіть проектними, наприклад, для будівництва бетонних мостів. Для ручної стяжки екран повинен бути довше ширини бетонної форми, щоб він міг проходити по верхнім краям форми, коли бетон вирівнюється.

Для багатьох невеликих робочих місць, таких як тротуари, плити для гаражів і під'їздів, а також внутрішні дворики, у якості екрану вистачає простого прямого шматка деревини розміром, зазвичай, 2 х 4.  Також є комерційні екрани, які часто є алюмінієвими «дошками», подібної до розміру 2 х 4. Вони продаються в загальновживаних довжинах, таких як 2 метри, 3 метри тощо.

Переносний змішувач

Портативний змішувач дозволяє змішувати невелику кількість бетону на місці роботи.  Змішувачі зручні для заливки, яка є занадто маленькою, щоб гарантувати замовлення готової суміші, але більше, ніж ви можете зручно змішувати в тачці або ванні для змішування. Портативні змішувачі бувають різних розмірів - від агрегатів, що вміщуються в задній частині пікапа, до тих, які можна буксирувати до місця роботи. Крім того є як електричні, так і газові моделі.

Вібратори

Вібратори використовуються для осадження та ущільнення бетону під час заливки або по закінченні бетону. Багато моделей є за цим посиланням https://e-altsest.com/oborudovanie/stroitelnoe-oborudovanie/glubinnye-vibratory/

Мета - ущільнити мокрий бетон і усунути повітряні кишені, щоб плита або фундамент стали більш твердими. Існує чотири основні типи вібраторів для бетону:

Внутрішні (також їх називають голкою або кочергою): включає в себе вібраційний зонд, що занурюється у вологий бетон. Форма: прикріплюється до зовнішньої частини бетонної форми для створення вібрацій, що усувають порожнечі по краях форми. Поверхня: кріпиться до стяжки для вібрації бетонної поверхні під час стяжки. Стіл: має вібруючий металевий стіл для вібрації бетону всередині форми.

Переглядів: 5026
Поширень: 0

Останні новини