У Вінниці - День жалоби у зв’язку з загибеллю екіпажу та пасажирів українського літака, який розбився в Ірані

8 січня в Тегерані розбився авіалайнер Міжнародних авіаліній України Boeing-737. На його борту перебували 167 пасажирів та 9 членів екіпажу. Загинули усі. Серед загиблих 11 українців – екіпаж літака та двоє пасажирів. Авіакатастрофа сталась після зльоту судна з іранського аеропорту Імама Хомейні. 

У зв’язку з наслідками цієї жахливої авіакатастрофи, в Україні 9 січня згідно з Указом Президента України оголошено День жалоби

На території Вінницької міської об’єднаної територіальної громади в День жалоби на знак вшанування пам’яті загиблих в авіакатастрофі будуть приспущені прапори України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, будівлях комунальних підприємств, установ та організацій.

Виконком міської ради рекомендує підприємствам усіх форм власності долучитись до вшанування пам’яті загиблих, вивісивши та приспустивши на приміщеннях державні прапори з чорними стрічками.

Також 9 січня у місті скасовані всі розважально-концертні заходи та спортивні змагання. Інші заходи рекомендовано розпочинати з вшанування пам’яті загиблих в авіакатастрофі хвилиною мовчання.  



Переглядів: 2909
Поширень: 0

Останні новини