У неділю незабутній CHRISTMAS JAZZ у Вінниці! Джазові зірки зігріють краще за келих глінтвейну!

Гранди українського джазу – Ruslan Egorov Quartet, які виступають на найкращих джазових фестивалях не лише України, а й світу, у неділю подарують вінничанам незабутній концерт  «CHRISTMAS JAZZ».

22 грудня о 19.00 у театрі імені Садовського прозвучать всі легендарні різдвяні хіти, без яких зима – не зима: «Let It Snow», «Silver Bells», «Winter Wonderland», «Christmas Song», «It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas» та багато інших.

- Дух джазу приходить не зі снігом та запахом хвої, ні. Різдво починається з милих серцю джазових нот та святкових вогнів. Із думки про коханих людей та бажання побути з ними поруч, розділивши найтепліші та найніжніші емоції. Вінниця, 22 грудня ми призначаємо вам зустріч зі святом! – запрошують артисти. – Тому беріть із собою друзів та близьких: цього вечора джаз зігріє вас краще за келих глінтвейну. І як тільки прозвучать перші ноти «It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas», ви зрозумієте: дух Різдва вже тут.

Квартет Руслана Єгорова об'єднав кращих джазових музикантів України.

Кожний з учасників квартету — унікальний музикант із багатою історією й послужним списком:

Руслан Єгоров (клавішні, вокал) — золотий голос українського джазу, учасник безлічі джазових проектів, виступав на фестивалі-конкурсі «Додж» (номінація «Кращий джазовий вокал»), Alfa Jazz, Chernigiv Jazz Open.

Дмитро «Бобін» Олександров (тенор-саксофон, альт-саксофон, сопрано) — грав з багатьма українськими й закордонними джазменами, серед яких Ренді Брекер, Кертіс Фуллер, Грегорі Портер, Марк Соскін.

Микола Кістеньов (контрабас, бас-гітара) — крім квартету Руслана Єгорова працює у музичних колективах Pianoboy Дмитра Шурова, Urban Gypsy і у проекті Івана Дорна dornabanda.

Павло Галицький (барабани) — за час кар'єри відіграв у трьох десятках проектів разом з українськими й закордонними джазменами, брав участь у фестивалях Alfa Jazz Fest, Jazz In Kiev, Koktebel Jazz Fest.

Будучи справжніми профі своєї справи, на кожному концерті музиканти Квартету Руслана Єгорова створюють неповторну атмосферу, даруючи море незабутніх емоцій слухачам.

Їхній репертуар завжди унікальний!

Музиканти щиро закохані у класику джазу, але в той же час відкриті до експериментів. У результаті кожна зіграна ними п'єса — блискуче авторське творіння.

Оригінальний саунд, свіже та цікаве бачення знайомих та улюблених мелодій – Квартет Руслана Єгорова завжди уміє здивувати!

Беріть із собою друзів і близьких, щоб розділити святковий вечір разом із кращими джазменами України!

У неділю, 22 грудня, о 19.00 у театрі імені Садовського море задоволення й незабутніх вражень гарантовані усім!

Квитки на концерт коштують від 150 гривень.

Поспішайте придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах «Магігранду», «Універмагу», театру Садовського, Вінницької обласної філармонії, Будинку офіцерів і Вінницької Вежі.

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Організатори концерту - Rooftop Concert Agency і компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».


Теги: концерти

Переглядів: 3415
Поширень: 2

Останні новини