Музична комедія «Ніч перед Різдвом» вразить Вінницю масштабністю і вертепом

На католицький Святвечір Вінницю чекає справжня феєрія казкового Різдва з його неймовірними дивами!

У вівторок, 24 грудня, о 19.00 у Будинку офіцерів буде представлена наймасштабніша постановка усіма улюбленої повісті Гоголя «Ніч перед Різдвом».

На сцені буде більше 30 акторів, чудовий оркестр, шикарні костюми та декорації, яскраві масові сцени, пісні, танці, іскрометний гумор, колядки й різдвяний вертеп, національний колорит і безліч сюрпризів!

Коваль Вакула знову відправиться на пошуки черевичок для вередливої, але любої Оксани, відьма Солоха наповнить невдалими відвідувачами всі порожні мішки, чорт вкраде місяць, а два куми будуть блукати засніженими селом у пошуках хорошої компанії…

- Сповнена незабутньої феєрії і колоритних образів, дивовижної енергетики, грандіозних хореографічних постановок, сміху та казкових див, вистава подарує справжнє задоволення усім глядачам! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Хоча багато театрів ставлять гоголівський шедевр, найбільше нагород та народної любові саме у постановки Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

У сучасному, надзвичайно креативному прочитанні режисером-постановником, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим блискуче переплелися давні легенди й картини життя українського села, реальне й уявне, фантастичне й комічне, фольклор, магія та веселі пригоди.

Прем’єра вистави відбулася у 2015 році і відтоді її успіх не вщухає!

Яких тільки нагород немає у цієї вистави: Гран-прі V-го Міжнародного фестивалю «Схід – Захід» у Кракові, перемоги на XXI Міжнародному театральному фестивалі «Біла вежа» у Бресті як «кращий акторський ансамбль», І Всеукраїнському театральному фестивалі «СвітОгляд»(м. Сєвєродонецьк) «за краще пластичне рішення», Міжнародному фестивалі «Золоті оплески Буковини-2016» у Чернівцях за «кращий режисерський задум та втілення», «краще музичне вирішення вистави» і «краще пластичне вирішення» й багато інших.

 «Ніч перед Різдвом» - дивовижна музична комедія, яка так і вабить до світу казки Різдвяної ночі з її неймовірними чудесами!

Це надзвичайно яскрава й весела історія, у якій переплелися щира любов, готовність на будь-які жертви заради коханої, веселощі, непередбачувані пригоди і містика останньої ночі перед Різдвом.

Вистава побудована на ефектах магії, казковості й видовищності. А ще - у ній величезна кількість масових сцен!

Ритми і атмосфера, яку створюють колядники – це колоритні сценічні образи, рухи і малюнки, завдяки яким глядач максимально відчуває дух Різдва і переноситься на століття в минуле.

Приходьте усією родиною 24 грудня о 19.00 у Будинок офіцерів на виставу «Ніч перед Різдвом», щоб відчути справжній гоголівський колорит та зарядитися прекрасним передноворічним настроєм!

Буде по-справжньому незабутньо!

Квитки на виставу коштують від 150 гривень.

Придбати їх можна на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.



Переглядів: 4879
Поширень: 0

Останні новини