Свято Миколая

День Святого Миколая розпочинає ряд новорічних свят, яких так чекають діти. Подарунки, солодощі, виконання найпотаємніших бажань – все це особливо хвилююче в переддень Нового року.

19 грудня  ігрова зона торговельного центру «АНАСТАСІЯ» наповнилася дитячими голосами. Переглянути святкову програму, пригоститися смаколиками, а також отримати подарунки мали нагоду 54 маленьких мешканці Вінниці й області.

Для колективу Концерну «ПОДІЛЛЯ» привітати дітей з Днем Миколая вже традиція. Свого часу, коли в нашій країні розпочалася антитерористична операція, Тимофій Гіренко, генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ», прийняв рішення про підтримку родин, які втратили годувальника. Відтак, матеріальну підтримку нині отримують 54 родини. Такі «стипендії» діти отримують щомісяця і до повноліття.

Ми зустрічаємося щороку на свята і бачимо, як зростають діти, - зазначив генеральний директор Концерну «ПОДІЛЛЯ» Тимофій Гіренко. Хочеться, щоб вони  відчували, що новорічні дні,  - особливі. Адже так приємно бачити щирі дитячі очі, які світяться від щастя.

Кожному учаснику свята Тимофій Миколайович разом з донькою Анною вручили подарунки.

На святі діти мали нагоду повеселитися досхочу, спробувати себе на імпровізованому танцполі, навчитися грати в більярд і боулінг, а також спробувати себе в ролі юного хіміка. Без перебільшення, свято вдалося. Добра традиція Концерну «ПОДІЛЛЯ» триває.



Переглядів: 3350
Поширень: 3

Останні новини