У Вінниці відкрили Новорічну Резиденцію

Сьогодні, 19 грудня, у Вінниці на майдані Незалежності розпочала роботу Новорічна Резиденція. Маленькі вінничани можуть розповісти про свої бажання Святому Миколаю та Санта-Клаусу.  

Вінниця поринає у новорічно-різдвяну атмосферу. Уже традиційно у День Святого Миколая відбувається святкове відкриття Новорічної Резиденції. Сюди приходять тисячі маленьких вінничани написали листи Миколаю та Санта Клаусу. Кожного дня на відвідувачів чекає розважальна програма. 

Цього року у Вінниці Святий Микола спочатку з’явився на Європейській площі. Він привітав вінничан із новорічно-різдвяними  святами, після чого із своїми помічниками вирушив святковою ходою до Резиденції, що розташувалася на майдані Незалежності. Сьогодні, він стає тут повноправний господарем. 

На відкритті побував і Вінницький міський голова Сергій Моргунов. «Мені приємно бачити усіх вас тут. Це уже традиційний захід, який ми проводимо восьмий рік поспіль. Я хочу вас усіх привітати з Новим роком, що наближається, з Днем святого Миколая. Ми підготували гарну, цікаву програму, а сьогодні ми відправляємо з цієї площі для всіх діток Вінниці подарунки від Святого Миколая. Бажаю вам усім гарного настрою позитивних емоцій, щоб 2020 рік приносив тільки радість і удачу», - сказав Сергій Моргунов

Новорічна Резиденція працюватиме у будні дні з 17:00 до 21:00, а у вихідні та святкові дні з 14:00 до 20:00. 29 грудня о 16:00 сюди прибуде Санта Клаус. Також від майдану Незалежності курсуватимуть святкові рейси у новорічному трамваї за маршрутом «Вінниця новорічна». 



Переглядів: 4172
Поширень: 0

Останні новини