З 11 грудня у Вінниці починає працювати інспекція з паркування

В середу, 11 грудня, на вулицях міста почнуть працювати інспектори з паркування. На початку своєї діяльності вони проводитимуть інформаційно-роз’яснювальну роботу із водіям щодо дотримання правил паркування транспортних засобів на вулицях обласного центру.  

Шість інспекторів розпочнуть працювати з центру міста. Згодом четверо з них будуть перенаправлені у різні частини Вінниці, двоє інспекторів працюватимуть у центрі. Вони  поступово будуть наводити лад на вулицях міста, аби паркування автомобілів відбувалось відповідно до ПДР. 

«За результатами моніторингу в центрі міста наявні 778 місць для паркування. Якщо інспектори з паркування виявляють порушення правил дорожнього руху щодо питань стоянки, паркування та зупинки, то вони пояснюють водію автомобіля, що він порушив ПДР та запропонують йому забрати машину. У разі відсутності водія транспортного засобу інспектор з паркування залишає на лобовому склі інформаційну листівку, де буде вказано, що водій порушив правила ПДР. Така інформаційно-роз’яснювальна робота буде вестися лише на початковому етапі нашої роботи. В подальшому інспектори з паркування накладатимуть адміністративні стягнення на порушників ПДР», - каже начальник відділу паркування департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Геннадій Богуславський



Переглядів: 2804
Поширень: 0

Останні новини