Креативний простір «LEVEL 80» відсвяткував два роки

22-го листопада креативний  простір «LEVEL 80» для соціально активної молоді, який розташований за адресою: вул. Магістратська, 80 святкував своє друге день народження

Задумку щодо створення безкоштовного простору для молоді понад 2,5 роки тому підтримав міський голова Сергій Моргунов і зараз із впевненістю можна стверджувати, що це була гарна ідея, яка виправдала усі сподівання.

Доказом цього є велика кількість різноманітної тематики заходів, які проводяться в креативному простору «LEVEL 80» завжди дивують своєю оригінальністю та сучасним підходом молоді.

«LEVEL 80»- це простір для вільних людей та реалізації найшаленіших ідей, адже тут можна знайти людей-однодумців, а головне безкоштовно провести своє дозвілля за чашкою чаю, цікавими настільними іграми, грою в плейстейшн, ознайомитись із корисною художньою літературою та відвідати безкоштовні курси іноземних мов.

 Слід зазначити, що за цей період була налагоджена співпраця із більшістю громадських організацій, проводяться тематичні вечори, запальні вечірки, змагання, кіно-вечори.

Святкування, яке було присвячене двохріччю з дня заснування простору проходило в стилі зіркового нагородження «Оскар» була присутня зіркова алея та, навіть, червона доріжка, де кожен гість мав змогу відчути себе справжньою зіркою! Активна молодь отримала почесні титули у вигляді статуеток «Оскар» та тематичні подарунки, які відіграють символічне значення у житті простору!

Отже, усі святкові свічки на торті вже задмухані!

Двері креативного простору «LEVEL 80» завжди відкриті для Вас!

Організатори заходу - відділ молодіжної політики ВМР,  КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання».


Теги: молодь

Переглядів: 2926
Поширень: 0

Останні новини