Зразковий хореографічний колектив «Степ-компанія» відсвяткував своє 20-річчя

22 листопада зразковий хореографічний колектив «Степ-компанія» відсвяткував своє 20-річчя на сцені Палацу святковим яскравим концертом! Засновниками колективу стало подружжя Лесі та Миколи Семенових, які виховують вже четверте покоління танцюристів, що танцюють степ-денс.

Леся та Микола Семенови - високопрофесійні фахівці своєї справи, які протягом 20 років виховали плеяду гарних танцюристів, які зараз танцюють та викладають степ в різних містах України та по всьому світу.

Унікальність хореографічного колективу «Степ-компанія» полягає саме в тому, що він єдиний серед танцювальних колективів в області, що працює в техниці «степ-денс».

Київ, Харків, Франція, Миколаїв, Львів, Німеччина, Одеса, Буковель, Болгарія, Прага - неповний перелік, фестивальних турів, що відвідав колектив за 20 років.

Перших два склади колективу двічі ставали Чемпіонами світу, Володарями Кубку світу із степ-денсу.

Нинішній склад колективу має свої престижні перемоги. «Степ-компанія» - неодноразові призери Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Кожний їх виступ – це яскраве дійство. Високі оцінки журі та бурхливі оплески глядачів за їх високу виконавську професійну майстерність.

Протягом концерту лунали щедрі гучні оплески та вигуки «браво»! На сцену вийшли всі склади колективу. Дебютували вихованці молодшої групи з танцювальною композицією «Захисники Землі», відбулась прем‘єра танцю «You NOW». На адресу іменників лунали вітання від департаментів культури ВМР та ОДА.

Свої музичні подарунки іменникам дарували вихованці творчих колективів МПМ. На фінальний номер на сцену з улюбеними керівниками вийшли вихованці підготовчої групи та всі учасники концерту, щоб задути свічки на ювілейному торті!



Переглядів: 3949
Поширень: 1

Останні новини