Великі знижки на весь дитячий асортимент

Чорна п'ятниця – це щорічний масштабний розпродаж, який з нетерпінням чекають любителі шопінгу. У більшості випадків надання знижок сприймається як можливість поповнити свій гардероб, оновити колекцію косметики, придбати техніку для дому. Дорослі, як завжди, зосереджені на вирішенні побутових питань, але не слід забувати і про маленьких членів родини.

Чорна п'ятниця стартує на сайті інтернет-магазину Panama.ua рівно опівночі з 28 на 29 листопада. Турботливі батьки зможуть підібрати для своїх малюків ошатний і повсякденний одяг, взуття, теплі варіанти для зимового сезону, приналежності для купання чи годування, дитячий транспорт, засоби для гігієни та догляду, іграшки. Panama.ua – це велика торгова площадка, яка пропонує товари різної спрямованості (гардероб, творчий розвиток, ігротека, косметика, канцелярія, книги, спорт).

Чорна п'ятниця буде супроводжуватися тотальними знижками до 80-90% на окремі вироби, а також гостей сайту чекають приємні сюрпризи та подарунки від відомих брендів. Для того, щоб взяти участь у розпродажі не потрібно заповнювати додаткові анкети або проходити спеціальну реєстрацію, досить зайти на сайт Panama.ua опівночі і ви автоматично стаєте учасником акції.

Чим порадувати малечу: поради спеціалістів

Кращим подарунком для малюка буде іграшка. Більшість батьків орієнтуються насамперед на кількість, їм хочеться, щоб у їх малюка було багато різних варіантів. Дійсно, іграшки займають величезну роль в житті дитини: вони допомагають адаптуватися до певних умов, сприяють формуванню необхідних навичок. Приводом для сумнівів часто стає не вибір моделі, а кількість варіантів. Дитинство більшості нинішніх батьків припало на 80-90-ті – це були непрості роки, порожні полиці магазинів і фінансові труднощі, з якими зіткнулися багато сімей, привели до того, що ляльки або машинки – стали особливим подарунком.

Так і пройшло в дитинство в мріях про конструктор або про великого плюшевого ведмедика. Тому, у моєї дитини іграшок повинно бути багато. Однак, велика кількість зазвичай призводить до пересичення і в повсякденному житті не лишається місця для мрії. Давайте спробуємо знайти золоту середину між необхідним і достатнім.

Психологи рекомендують обмежити дошкільнят 10-15 предметами, які будуть регулярно використовуватися. Решта варіантів слід прибрати з поля зору. Протягом місяця малюк обов'язково втратить інтерес до деяких моделей, тому їх необхідно замінити на інші. Таке чергування дозволяє уникнути звикання. Але колекція повинна складатися з виробів різної спрямованості:

Розвиток. Забезпечують гармонійне формування різних аспектів, наприклад, пам'яті, посидючості, цілеспрямованості, моторики, вірного сприйняття кольору. До цієї категорії відносяться мозаїки, конструктори, пазли, пірамідки. Спорт. Діти активні та рухливі, тому потрібно направити їх енергію в правильне русло. Тому організуємо спортивні ігри, а найдоступнішими варіантами будуть скакалка, м'яч, набори для тенісу чи бадмінтону, але межа мрій – це самокат, велосипед або роликові ковзани.

Для відпочинку і сну. Найчастіше це м'які варіанти, які виконані у вигляді милих звіряток, героїв казок або мультфільмів. Така модель сприймається як відданий друг, з нею можна поділитися своїми секретами, а також вона надає впевненість в собі, створює комфортні умови, які допомагають розслабитися і заснути.

Всі перераховані варіанти входять до каталогу Panama.ua.

Рекомендації батькам, щоб гра завжди приносила задоволення дітям

Дитина може пошкодити практично будь-яку модель і до цього батькам необхідно ставиться спокійно, а ось зберігати ляльку без голови, машинку без коліс або ведмедика без лапки не варто. Такі пошкодження стають приводом для неприємних спогадів вже в зрілі роки, а у малюків гальмують розвиток фантазії, формують негативні емоції, викликають жалість до себе.

Кожна модель повинна не просто стояти на полиці, а регулярно брати участь в певних розвагах. Основний принцип використання полягає в тому, щоб малюк промовляв і виконував певні елементи гри самостійно. Особливе значення для розвитку мають рольові розваги. Наприклад, дівчинка годує пупса, укладає його спати, переодягає, відправляється з ним на прогулянку і таким чином повторює певні дії мами. Це сприяє формуванню правил поведінки, а також виробляє певні моральні норми. Героями рольових розваг можуть стати пластикові фігурки або м'які іграшки, але тут дитині не завжди вдається самостійно підібрати сюжет, тому підказка від батьків буде доречною.

За допомогою таких ігор дорослі також можуть отримати об'єктивну інформацію про якісь події. Наприклад, раніше малюк із задоволенням ходив в дитячий садок, а тепер робить це без особливого бажання. Не завжди вдається з'ясувати причину зміни поведінки шляхом розпитувань, в певних ситуаціях діти закриваються і відповідають неохоче. Ось тут на допомогу і прийде рольова гра в садок. Спільно формуємо групу вихованців (ляльки, фігурки, м'які моделі). Занурена в ігровий процес дитина відразу ж дасть їм імена й обов'язково відтворить ситуацію, яка викликала у нього негативні емоції. Головне – не втручатися, не порушувати обрану їм послідовність подій і не нав'язувати своїх правил.

Варто окремо зупинитися і на правильному зберіганні. Колекція з 10-15 варіантів повинна стояти на видному місці, а ті моделі, які знаходяться на лаві запасних, поміщаємо в спеціальні ящики чи контейнери. Також слід прибирати ті варіанти, які передбачають командну гру або мають дрібні деталі. Приблизно з 1,5 років вчимо малюка прибирати іграшки – спочатку спільно складаємо їх в спеціальну ємність (легка коробка з картону або пластику), а потім мама розставляє їх у встановленому місці.

Інтернет-магазин Panama.ua підготував різноманітну колекцію, в якій не складно підібрати варіанти, що будуть корисними для розвитку та розваг дітей різного віку.


Переглядів: 2846
Поширень: 0

Останні новини