На прем’єру нової програми «Дизель Шоу» фани летіли з США, Німеччини та Ізраїлю! Вінниця побачить все наживо 13 грудня!

В улюблених гумористів країни «Дизель Шоу» стартував новий великий всеукраїнський тур, який вже за традицією яскраво фінішує у Вінниці.

13 грудня о 20.00 у Будинку офіцерів вінничан чекають дві години найдобрішого гумору і нових яскравих жартів, пісень та незабутніх номерів.

- Перегляд по телебаченню ніколи не зрівняється із зустріччю з улюбленими акторами наживо, тому вже зараз на концерт у Вінниці глядачі з шаленою швидкістю розбирають квитки, - зазначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – У продажу залишилась лише третина квитків, тому усім, хто бажає потрапити на концерт, дійсно варто поспішити. Адже кожен виступ «Дизель Шоу» у Вінниці проходить за абсолютного аншлагу і головне – за найгучніших овацій щасливої публіки. «Дизель Шоу» уміють запалювати, як ніхто інший!

Квитки на вінницький концерт «Дизель Шоу» доступні онлайн на сайті http://bilet.vn.ua, у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру Садовського, Вінницької Вежі, «Універмагу» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

А ми вже зараз поспішаємо відкрити вам усі сюрпризи, які будуть 13 грудня на концерті.

Для нової програми створили 140 нових образів і використали 750 одиниць одягу!     

Перед стартом всеукраїнського туру свої нові жарти «Дизель Шоу» представили 10-11 жовтня у столичному Палаці «Україна» відразу на двох ексклюзивних осінніх програмах.

У шоу актори й танцюристи балету змінили 140 нових образів і показали 25 унікальних номерів зі свіжими жартами! Для створення такої різноманітності було використано 750 одиниць одягу, багато уваги приділяли деталям: краватки, аксесуари, перуки, взуття.

В одному з номерів для правдоподібності навіть використовували живу собаку.

У сумі тривалість концертів склала сім годин.

А, що цікаво, у залі зібралися віддані глядачі «Дизель Шоу» навіть із закордону. Щоб насолодитися новими жартами улюблених коміків наживо, приїхали глядачі з Америки, Німеччини, Ізраїлю і, звісно, усіх куточків нашої країни.

У жартах не обійшли «Танці із зірками»

Гумористичні номери «Дизель Шоу» як і раніше аполітичні, відбивають усі актуальні події сучасності й соціальну спрямованість.

У новій програмі «Дизелі» жартують про стосунки всередині родини - між чоловіком і жінкою, між батьками й дітьми, про соціальні мережі й реформи, про силові структури й чиновників. Не залишилися без уваги популярні телешоу, зокрема «Танці із зірками», де впевнено рухається до перемоги неймовірна Вікторія Булітко.

Примітно, що окрім улюблених акторів «Дизель Студіо» — Єгора Крутоголова, Вікторії Булітко, Євгенія Сморигіна, Яни Глущенко, Євгенія Гашенко, Олександра Бережка, Марусі Грицук, Дмитра Танковича, Сергія Писаренко і Євгенія Нікішина, спеціальним гостем програми став партнер Вікторії Булітко по танцях Дмитро Дікусар.

Пара здивувала всіх своїм жагучим танго, а коміки смішно обіграли участь Вікторії у відомому танцювальному шоу.

Також шанувальники відзначили, що Булітко дуже схудла й тепер має просто бездоганну фігуру.

Показали правду про «Укрзалізницю» та Instaголізм

Нові жарти глядачі зустрічали гучним сміхом і оплесками. Особливо сподобався всім номер про іноземця у потязі «Укрзалізниці». Він вийшов дуже життєвим і актуальним, адже колорит наших потягів вражає часом навіть самих українців, а що вже казати про шляхетного англійця! Про це «Дизелі» розіграли смішну пародію й навіть проспівали пісню про провідницю Таню. До речі, своїм образом провідниці всіх просто скорив Євгеній Нікішин.

Також серед фаворитів виявився номер про Яну, залежну від Інстаграму. На сцені її намагалися вилікувати лікар, священик і навіть знахарки, але хвороба «Інстаграмус-Дебіліус» невиліковна і навіть заразна!

Про це коміки також проспівали пісню «Інстаголічка», яка просто розірвала залу! У цьому номері багато пізнавали себе й щиро сміялися. А Євгеній Сморигін і Євгеній Гашенко у черговий раз постали перед публікою у неперевершених образах бабусь. 

Одним з найбільш емоційних вийшов номер про ностальгію по дитинству. У ньому зіграли Льоша Сморигін, Єгор Крутоголов і Маруся Грицук. На сцені Льошка розпитував батьків про пам'ятні речі з їхньої юності, а Єгор і Маруся розповідали смішні історії з 80-х і 90-х. Тут були спогади про гру «Електроніка», пейджер, касети і плеєри.

10 жовтня фінальною піснею концерту «Дизелів» стала пісня «Без тебе…» на згадку про Королеву гумору - Марину Поплавську, яка загинула в автокатастрофі рік тому. Сльози не змогли стримати ані актори, ані глядачі… Багато глядачів після концерту відзначали, що ця пісня була надзвичайно зворушливою й запала в душу найбільше.

Не пропустіть нову зустріч з улюбленими акторами «Дизель Шоу» 13 грудня у Вінниці!

Багато нових сюрпризів і найкращі емоції гарантовані усім!


Теги: концерти

Переглядів: 6623
Поширень: 5

Останні новини