Автохамству не місце на вулицях Вінниці - С. Моргунов вимагає від поліції жорстко реагувати на хамську поведінку водіїв

28 жовтня о 15:10 камери відеонагляду Ситуаційного центру зафіксували конфлікт учасників дорожнього руху по вул. Соборній. Водій чорного позашляховика не пропустив хлопця і дівчину, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, проїхавши прямо перед парою. На що пішохід відреагував хлопком по задньому крилу автівки. Кермувальник зупинився одразу за пішохідним переходом, а потім розвернувся через трамвайні колії, наздогнав хлопця і наніс йому декілька ударів. Знову сівши у автівку, водій розвернувся на переході прямо перед іншими пішоходами, які переходили дорогу. 

Сьогодні на початку сесії міської ради міський голова Сергій Моргунов запропонував депутатам подивитись це відео, яке за кілька днів облетіло всю Вінницю і викликало хвилю обурення серед містян. Після чого звернувся до керівника Вінницького відділку поліції Сергія Синявського з вимогою притягнути водія до відповідальності.

«Я вважаю, що цей випадок явно неприпустимий. Я вимагаю, щоб поліція негайно розібралася в цій ситуації, і притягнула водія до відповідальності. За такі речі у Вінниці треба жорстко карати. На наступному виконкомі прошу повідомити мені про результати роботи по цьому питанні, – сказав Сергій Моргунов. –  Взагалі ситуація з порушенням правил дорожнього руху у місті потребує більш серйозної уваги з боку поліції. Перед тим, був трагічний випадок, коли мікроавтобус збив молоду жінку на цьому ж пішохідному переході. І вона загинула. Водій не мав права їхати по вул. Соборній. Я вимагаю, щоб патрульна поліція в посиленому режимі контролювала дотримання правил дорожнього руху, і особливо на пішохідних переходах. Цим питанням треба займатися системно, як це робиться в цивілізованих країнах». 



Вулиці: СОБОРНА


Переглядів: 7357
Поширень: 4

Останні новини