У Вінниці на прибудинкових територіях висадять 1000 дерев

У Вінниці продовжують висаджувати нові дерева. Наразі розпочинаєте озеленення прибудинкових територій. Перші саджанці з’явились у дворах будинків по вул. Космонавтів. Загалом цієї осені на прибудинкових територіях планують висадити близько 1000 дерев. 

На прибудинкових територіях висаджують липи, клени та каштани. Їхній вік від шести до восьми років. За один день працівники будуть садити близько 25 дерев.

«Ми продовжуємо висаджувати дерева на прибудинкових територіях. Як і в минулому році, так і цієї осені ми висаджуємо знову 1000 дерев. Робимо це на тих територіях, де ми в цьому та в минулому роках виконували роботи по видаленню аварійних дерев. Ці саджанці уже мають гарну крону і гарно приживаються. Саме такі дорослі дерева ми висаджуємо другий рік поспіль за  дорученням міського голови Сергія Моргунова», - розповів начальник відділу поточного утримання будинків та прибудинкових територій департаменту житлового господарства Павло Кедись.  

Крім того досить часто мешканці багатоповерхівок самостійно висаджують молоді саджанці. «Ми підтримуємо такі ініціативи, адже саме мешканцям тут відпочивати, і це чудово, що вони дбають про територію спільного користування і прагнуть зробити її більш затишною, приємно і функціональною», – додав Павло Кедись.

«Нам мерія зробила прекрасний ремонт двора, ми зробили клумби і тепер саджаємо дерева. У нас тут будуть липи та клени, адже порадившись з мешканцями будинку ми вибрали саме ці дерева. У нас є людина, яка підтримує наш двір у чистоті, доглядає за клумбами», -  розповіла старша по будинку по проспекту Космонавтів,6 Наталя Кравець



Вулиці: КОСМОНАВТІВ

Переглядів: 2758
Поширень: 0

Останні новини