Вінницьку молодь запрошують на виставу "Майбутнє Європи", яку підготували підлітки зі Сходу

«The Future Of Europe» – міжнародний освітній соціально-культурний проєкт для підлітків зі східної України (Донецька та Луганська області) та західної Німеччини. Учасники проєкту разом з українськими та закордонними менторами створили виставу від і для підлітків, яка буде показана в державних театрах в 16 містах України та на двох міжнародних фестивалях. У Вінниці вистава відбудеться 9 жовтня о 13:30 у Вінницькому обласному будинку учителя.

«Майбутнє Європи» – документальна вистава, в основі якої життя 15-ти підлітків, дитинство яких пройшло на Донбасі. З яких пазлів воно склалося, ким вони хочуть бути, яким бачать Європу, які питання ставлять дорослому світу - про це і інше у виставі. Це спроба щирої розмови про бажання нового покоління українців та німців, та дискусії після з глядачем в кожному місті. Вистава орієнтована на глядацьку аудиторію від 14 до 20 років. Проєкт планується, як сталий. Отже, наступного року сьогоднішні глядачі зможуть так само долучитись до нової програми, побувати у Франції та поділитися своїми креативними думками з однолітками шляхом створення вистави.

Організатори: художній керівник проекту Андрій Май та Світлана Фурер та генеральна менеджерка Євгенія Відіщева.

Партнери проекту: Український Культурний Фонд, ГО "Відлік Проджектс", драматургічний фестиваль "Тиждень актуальної п'єси" та державні театри, в яких буде показана вистава



Переглядів: 1839
Поширень: 0

Останні новини