У Вінниці шукають «продюсерів» для благодійного концерту

Майстри смичка та клавіш беруться допомогти онкохворому Сергійку Шишкіну. На концерт інструментальної музики — до музею. Послухати «класику» за келихом вина та пройтись вечірніми виставковими залами художнього музею.

1 листопада, о 19:30, у Вінниці влаштують благодійний концерт.

Мелодії для душі виконають скрипальки Ольга Гуменюк, Єлизавета Тюваєва та Олександра Рибицька. «Спів» струнних доповнить «плач» саксофону музиканта Антона Гнатенко. Втішить та розслабить глядачів наприкінці робочого дня гра на фортепіано Богдани Чмельовської та контрабасиста Євгенія Куліша.

Майстри інструментальної музики об’єднаються на один вечір, щоб допомогти юному вінничанину подолати страшну хворобу, яка забирає в нього життя. В 14-річного Сергійка Шишкіна – рак крові. Родина не спроможна назбирати суму, яку просять турецькі лікарі за порятунок дитини.

«У Сергія Шишкіна складне онкологічне захворювання – гострий лімфобластний лейкоз. Ще з грудня минулого року хлопчина мужньо бореться зі страшною хворобою. Благодійний концерт організований з наміром допомогти його батькам зібрати необхідну суму. Враховуючи значний об'єм вартості лікування, ми не можемо залишити родину у важкий час, — розповідає організатор заходу Родіон Ємельянов, — водночас, цим заходом, хочемо привернути увагу до проблем лікування дітей з онкологією».

Наразі Сергійкові терміново необхідна трансплантація кісткового мозку. Це єдине, що може врятувати життя юного вінничанина.

«На сьогодні в МОЗ хлопчику допомогти не можуть, адже найближче фінансування передбачається з 2020 року. Єдине, що стоїть на заваді, — досі немає потрібної суми грошей. А часу залишилося обмаль. Тож кошти необхідно зібрати терміново, у найкоротший термін», - додає Ємельянов.

Щоб долучитись до порятунку Сергійка, достатньо прийти на концерт та придбати вхідний квиток. Його вартість - 250 грн. Гроші, зібрані під час творчого вечора, віддадуть мамі й татові хлопчика. 

Окрім концерту від «маестро», на гостей вечора музики чекають приємні подарунки та фотосесія із професійним фотографом, а також розіграш приємних подарунків від партнерів заходу.

Також, організатори запрошують «продюсерів» - волонтерів, меценатів та благодійників приєднуватись до влаштування вечора допомоги хворій на рак дитині.



Переглядів: 2807
Поширень: 3

Останні новини