Вінничан запрошують на захід, присвячений здоров'ю серця

29 вересня  "Подільська громада" запрошує вінничан на 14:00 на Площу Європейську, відвідати майстер-класи, та фітнес-тренування на відкритому повітрі,  дізнатись про здорове харчування та спробувати "здорові" страви, діти зможуть взяти участь у тематичному квесті!

Надвечір, а саме о 17:00, запрошуємо відвідати зустріч із спеціалістами-практиками, які розкажуть батькам-початківцям та батькам з досвідом про тенденції в моді на здоров`я.

На зустрічі ви дізнаєтесь:

"Як зробити їжу ліками для серця?!" - Олеся Мазяр - лікар-дієтолог, авторка індивідуальних програм харчування. "Що необхідно знати батькам про здоров`я серця дитини?" - Вижга Юлія Віталіївна, к.м.н., асистент кафедри педіатрії ВНМУ, практикуючий науковець "Здоровий психологічний клімат в сім`ї" - Анастасія Свинарчук, психотерапевт, координатор Міжнародної програми розвитку дитини (ICDP)

Спеціальний гість Віктор Бронюк, лідер гурту "ТіК" поділиться досвідом про вплив зайвої ваги на здоров`я та самопочуття. Як вдалось схуднути.

Після лекцій спеціалістів кожен відвідувач зможе задати запитання чи проконсультуватись індивідуально!

Обізнані - озброєні! Піклуйтесь про здоровя серця з дитинства!

На вечірній захід ОБОВ`ЯЗКОВА попередня реєстрація! Будь ласка, заповніть цю анкету і ми надішлемо Вам підтвердження.

Вхід на зустріч-лекцію здійснюється за добровільними грошовими пожертвами! Абсолютно всі виручені кошти будуть направлені на лікування вінницького рятувальника Сергія Довганя

Оплата відбуватиметься на місці проведення заходу: м. Вінниця, вул. Пушкіна, 11, ХАБ "Місто змістів", перший поверх.

Початок о 17:00

Мінімальний внесок - 50 грн.




Переглядів: 2402
Поширень: 1

Останні новини