Маленькі відвідувачі «Гармонії» стали «помітнішими» на дорозі

Світлячки безпеки своїми руками створювали молодші відвідувачі Центру реабілітації «Гармонія» ім. Р. Панасюк.

Олівець, картон, ножиці, фетр, сітловідбивальна плівка та 15 хвилин часу – і флікер готовий. Майстер-клас з їх виготовлення для діток з інвалідністю та їхніх батьків влаштували представники ГО «Культурний Всесвіт».

«Флікери – це світловідбивачі на одязі, чи рюкзаку предмети. Їх видно в темряві й це допомагає побачити пішохода в нічний час. Такі мають необхідним атрибутом у всіх людей, які цінують своє життя», - пояснює організатор майстер-класу, голова ГО «Культурний всесвіт» Тетяна Верещак.

Усі витратні матеріали організатор принесли з собою. Їх придбали за гроші, які організація виграла на «Аукціоні проєктів» від Фонду Громади «Подільська громада».

«За наш проєкт «Стань помітним» проголосували на 26 тисяч гривень. Тож, ми з червня реалізовуємо серію майстер-класів з виготовлення флікерів. До нас також приєднались представники патрульної поліції. Ми співпрацюємо із навчальними закладами, тож і діти «Гармонії» також мають бути забезпечені такими атрибутами. Невеличкі авторські значки мають таку форму, яку дозоляє дитяча фантазія: тваринки, лапки, квіти. При виготовленні ми використовуємо фетр  сітловідбивальну плівку, а на верх наносимо малюнок. Готовий виріб можна повішати як на одяг, так і на рюкзачок», - додає Тетяна Верещак.

Усі авторські аксесуари дітлахи забрали собі. 



Переглядів: 5397
Поширень: 2

Останні новини