П'яний керманич "буса" тікав від поліцейських по зустрічній смузі

Вчора, 15 вересня, близько 15-ї години під час відпрацювання порушень швидкісного режиму на автодорозі М-21 (Виступовичі - Могилів-Подільський) патрульні помітили автомобіль Renault Trafic, що рухався з перевищенням швидкості.

Інспектор подав вимогу про зупинку, але порушник лише пришвидшив рух. Поліцейські розпочали переслідування втікача. Водій буса і не збирався зупинятись та здійснював численні порушення з виїздом на смугу зустрічного руху. Патрульні наздогнали порушника на вулиці Сергія Зулінського і зупинили його шляхом блокування.

У водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння: характерний запах алкоголю з порожнини рота, почервонілі очі та нечітку вимову. Порушник погодився пройти огляд на місці зупинки за допомогою алкотестеру "Драгер". Результат огляду - 3,17 проміле, що майже у 16 разів перевищує допустиму норму.

На керманича склали протоколи за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку), ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку) та постанови за ч. 3 ст. 122 КУпАП (перевищення дозволеної швидкості руху більш, як на 50 кілометрів на годину), ч. 2 ст. 122 КУпАП (виїзд на смугу зустрічного руху), а транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.



Переглядів: 2546
Поширень: 0

Останні новини