Справжній марафон активностей підготували організатори з Ясського повіту для дітей із Вінниччини

Минула більша половина чудового відпочинку в Румунії для дітей учасників бойових дій із Вінниччини.

Всього у першу поїздку з 16 по 22 серпня вирушили 40 діток наших захисників, з яких 18 є членами сімей загиблих (померлих) Героїв, 16 дітей учасників бойових дій, які отримали тяжкі тілесні ушкодження, 3 дітей із багатодітних сімей учасників АТО/ООС та 3 – діти померлих Героїв, яким не встановлено статус.

Наші мандрівники уже встигли не лише відвідати велику кількість культурних та історичних пам’яток Ясського повіту, а і взяти участь у безлічі спортивно-розважальних заходів. Марафон активностей включив у себе водні ігри у басейнах та прогулянки на катамаранах, під час яких діти змогли вдосталь набавитись під теплим сонечком. Діти долали стіну скелелазіння, яка дозволила підкорити справжні вершини навіть найменшим із них, безгравітаційну зону, завдяки якій діти змогли у прямому сенсі відірватись від землі та відчути справжню легкість свого тіла а також відвідали захопливий мотузковий парк на свіжому повітрі. Також наші туристи у дружньому колі відсвяткували дні народження своїх друзів, які припали саме на цю поїдку.

Партнерство у реалізації заходів та проектів соціального характеру між обома сторонами відбувається в рамках Протоколу співробітництва між Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації та Головним управлінням соціальної допомоги та захисту дітей м. Ясси та у відповідності до усної домовленості щодо організації відпочинку 80 дітей з Вінниччини у Румунії між головою облдержадміністрації Валерієм Коровієм та Президентом Ясської повітової Ради Маріцелом Попа.

Відпочинок продовжується, а ми уже готуємо другу групу дітей, які вирушать у цю захопливу подорож!



Переглядів: 1842
Поширень: 0

Останні новини