Біля 4-ї школи будують підвищений пішохідний перехід

На вул. Гоголя в рамках конкурсу "Бюджет громадських ініціатив" триває створення зони безпеки та комфорту. Тут будують підвищений пішохідний перехід, замінюють освітлення та ремонтують тротуари. Крім того, буде оновлено турнікетне огородження та парапети. По завершенню робіт тут також висадять нові квітники та молоді дерева. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Ще один підвищений пішохідний перехід облаштують у Вінниці. З’явиться він по вулиці Гоголя неподалік школи №4 разом із благоустроєм прилеглої території. Саме такий проект зі створення зони безпеки та комфорту у цьому мікрорайоні запропонували самі мешканці. Ідею підтримали й інші містяни – адже проголосували за неї у рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив». А нещодавно розпочалися і роботи з реалізації цього проекту.

Зокрема, територія біля головного входу до школи вже вимощена плиткою, встановлені бордюри, в процесі - ремонт тротуарів та заміна освітлення. Оновити також мають турнікетне огородження та парапети. А усе це доповниться новими рішеннями по озелененню - висадять молоді дерева та квітники.

Створення комфортного і безпечного середовища дуже важливе для розвитку сучасного міста. Приємно, що вінничани пропонують своє бачення, як зробити рідне місто кращим", - написав Сергій Моргунов.



Вулиці: ГОГОЛЯ


Переглядів: 4189
Поширень: 3

Останні новини