В Чернівцях відкрився 24 Центр обслуговування платників Вінниччини

В Чернівецькій ДПІ Могилів-Подільського управління ДФС у Вінницькій області відбулось урочисте відкриття чергового Центру обслуговування платників.

Це вже 24-ий ЦОП, який надаватиме послуги платникам податків Вінниччини. Привітати представників бізнесу та податківців району з цієї нагоди завітали голова Чернівецької райдержадміністрації Олександр Сауляк, його заступник Алла Кузь, голова Чернівецької районної ради Василь Мельничук та представники місцевих ЗМІ.

Звертаючись до присутніх, виконуючий обов'язки начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Віктор Нижник зазначив: «Завдяки налагодженій спільній роботі платників податків, органів влади і самоврядування, а також податківців регіону платежі до бюджетів мають стабільно позитивну динаміку. На сьогоднішній день необхідним кроком для збільшення надходжень є розвиток сервісної складової в роботі фіскальної служби. Саме тому вкрай важливим і для платників податків, і для податківців, і для громадськості району, в цілому, стало відкриття Центру обслуговування платників у Чернівцях».

Після перерізування традиційної стрічки Віктор Нижник висловив переконання у тому, що бізнес та громадяни Чернівецького району належно оцінять максимально комфортні умови, які створені у Центрі обслуговування платників.



Переглядів: 2816
Поширень: 0

Останні новини