Вінничан запрошують на другий «Вінтажний пікнік»

Майстер-клас з контрдансу та реґтайму, лавандовий лимонад, чай з фарфорових чашок та романтичні прогулянки на човнах. Вінничан запрошують на другий «Вінтажний пікнік».

Романтика та елегантність минулих століть чекає на вінничан, які прийдуть на «Вінтажний пікнік». Його влаштують 17 серпня на Вишенському озері.

«Замість шашликів, спортивного костюма та пива – м’якенький пледик, ароматний чай з фарфорових чашечок, спеціальний плетений кошичок для пікніка з канапочками й просто спілкування. Це вже другий пікнік, який ми влаштовуємо у Вінниці. Цього разу для учасників ми підготували майстер-клас із ретро танців, будуть історичні ігри, салонні й на свіжому повітрі, також ми будемо кататись на човнах по озеру під вантажними парасольками», - розповідає організаторка вінтажного пікніка Міла Поворознюк.

Для того, щоб стати учасником оригінального дійства, достатньо на один день перевтілитись на жителя періоду 19-20 століття.

«У нас дуже вільні рамки для образів. Ви можете підібрати як комплект, що буде у стилі 1880-х років, так і милий варіант на 1950-ті. Для чоловіків мінімум – штани та сорочка. А для дівчат — дуже важливою частиною образу є зачіска та макіяж. Навіть проста сучасна сукенка «заграє», якщо ви до неї створите унікальну зачіску у стилі обраного періоду, та підкреслите образ відповідним макіяжем, а якщо додасте капелюшок — ваш образ буде неперевершеним!», - додає співорганізаторка відпочинку Fiore Vanil.

З собою прихопіть антуражний килимок, філіжанку для напоїв і тарілку для закусок. А також трохи фруктів, печива на загальний стіл, або домашньої випічки. Учасників пікніку пригощатимуть справжнім англійським чаєм та лавандовим лимонадом.

Потурбувались і про організацію дозвілля дітей. Поки батьки занурюватимуться в атмосферу минулих епох, малечу розважатимуть аніматори.

Другий вантажний пікнік пройде 17 серпня з 16:00 до 20:00 години.

Внесок на участь - 250 грн (якщо з дітьми +50 грн з сім’ї), за двох - 350 грн.

Реєстрація за посиланням


Переглядів: 3779
Поширень: 0

Останні новини