На допомогу онкохворому Денису Матійчуку до Вінниці приїде «Зірковий десант»

З рідкісною формою раку більшу частину свого життя бореться трирічний вінничанин. Про страшний діагноз його батьків повідомили, коли Денискові було всього 5 місяців. Перше ураження почалось зі стегна. Пухлина в ніжці вплинула на руйнування внутрішніх органів. З того часу – дитя пройшло пекельні муки:  хіміотерапії, операції та реанімації. Проте, лікування в Україні, зі слів мами Аліни Матійчук, зайшло в глухий кут. А захворювання прогресує.

«Надію на одужання нашого малюка нам дають в Італійській клініці. Адже, саме там лікують дітей із таким рідкісним діагнозом, як у Дениска», - каже Аліна.

За те, щоб пройти курс терапії за кордоном, лікування в італійській клініці потрібно заплати 80 000 євро. Щоб допомогти хлопченяті, небайдужі вінничани раніше вже влаштовували благодійні акції та забіги. Мамі, завдяки благодійникам, вдалось зібрати близько 30 000.

Цього разу, до роботи взялись Юлія Лукаш та Родіон Емельянов. Вони вже заанонсували у нашому місті благодійний концерт артистів з Києва, Сум, Вінниці та інших міст України.

«Шанс на щасливе дитинство Дениски коштує 80 тисяч євро, які зібрати самотужки мамі хлопчика не під силу. Аліна вірить, що завдяки небайдужим її син обов'язково одужає. Важливість заходу полягає у підтримці родини хворої дитини, шляхом збору коштів на її лікування. Цим заходом хочемо привернути увагу до проблем лікування дітей з онкологією», - розповідає організатор благодійного концерту Родіон Емельянов.

У програмі заходу:

Співачка, волонтерка, акторка Алла Мартинюк з м.Київ; Співачка Ейра, авторка пісень Ivan Navi, Ольги Полякової, Злати Огневич та Alyosha з м.Київ; Співачка Kuptsova з м.Київ; Чоловічий гурт «Фуджі» з м.Київ; Гурт «Shayri»; Співак Олександр Клец з м.Вінниця; Співак Руслан Ілюк м.Івано-Франківськ; Співак, десантник 95-ї бригади, лауреат фестивалю «Пісні, народжені в АТО» Юрій Сусло, м.Суми.

«Окрім концерту, на гостей чекає благодійний аукціон та приємні подарунки у вигляді розіграшу сертифікатів у популярні заклади міста. Разом з тим, відбудеться професійна фотосесія з артистами концерту на фоні неймовірної панорами міста», - додає Родіон.

Під час благодійного аукціону, у якості лотів, з молотка підуть художні полотна. Також відбудеться розіграш путівок, сертифікатів до б’юті-салонів та похід до топових ресторанів Вінниці.

Концерт та благодійний аукціон: 2 в 1 пройде 12 липня о19:00 год, в «Cherdak», «Sky Park», 8 поверх.

Вхід на захід - 250 грн.

Нагадаємо, усі кошти зібрані під час благодійного аукціону – підуть на лікування Дениски.

Реквізити Карта ПриватБанк: 4149 4390 0888 4516

Матійчук Аліна Володимирівна, мама.



Переглядів: 3112
Поширень: 0

Останні новини