У Вінниці на площі Європейській шукали супер татка

Півсотні вінницьких татусів у центрі міста боролись за звання «найсуперовішого». На кілька годин площу біля Вежі віддали вінницьким татам. Тут влаштували свято сім’ї «Супер тато». Участь в конкурсі взяли батьки зі своїми дітьми віком від 3 до 15 років.

Команди у складі татко+дитина, змагались на 9-ти станціях. Пари учасників показували свою згуртованість та спритність.

Чоловіки демонстрували силу, кулінарні знання, вправлялись у риболовлі в фонтані «Куля», малювали вежу, не відриваючи руки та із заплющеними очима, забивали на швидкість цвяхи та навіть ходили на лижах.

«Ми мало буваємо вдома, тому, такі розваги у нашій сім'ї – рідкість. Маю двох синів, старшого взяв із собою в команду, менший із дружиною – група підтримки. Сподобалось стрибати у мішках та розбирати автомат Калашникова на час. Я справився швидко, далась в знаки служба в армії. Важче було стрибнути 60 разів на скакалці, згадав молодість. Головне тут – діяти командою із сином», - розповідає учасник конкурсу «Супер тато» Сергій.

Такі випробування для тат та їхніх чад організували відділ молодіжної політики ВМР та КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання».

«Це вперше ми вирішили влаштувати таку родзинку до Дня Молоді у Вінниці. Так сталось, татусі забезпечують родину, тому мало часу приділяють своїм діткам. Ми вирішили конкурс присвятити саме їм. Щоб, як у пісні «Тато може, тато може», наші вінницькі татусі довели, що вони можуть все. А мами, тим часом, нехай відпочинуть і повболівають», - каже начальник відділу молодіжної політики Вінницької міської ради  Юлія Мончак.

Кращі команди отримали суперпризи: дітям дістались велосипед, велобіг та самокат, а татусям – спінінги. Всіх учасників нагородили дипломами та заохочувальними призами.




Переглядів: 3011
Поширень: 0

Останні новини