Напередодні Дня молоді у міській раді привітали молодих лідерів

27 червня молодих вінничан, які активно беруть участь у житті міста, привітали з Днем молоді. Міський голова Сергій Моргунов вручив їм подяки та грошові премії. 

День молоді в Україні відзначається в останню неділю червня. З цієї нагоди сьогодні на початку засідання виконкому міський голова Сергій Моргунов привітав молодих лідерів: науковців, студентів та школярів.

«Сьогодні у нас в залі молоді, активні, життєрадісні та впевнені в собі молоді люди. Я переконаний, що молодь – це найактивніша частина суспільства як у Вінниці, так і у всьому світі. Ви дійсно в такому віці, коли у вас є багато ідей, амбіцій, сподівань на майбутнє. Третина вінничан – це люди молодого віку, і завдяки молоді, у тому числі, Вінниця розвивається як інноваційне і прогресивне місто. Тому я бажаю, щоб у вас були можливості реалізувати себе безпосередньо у місті Вінниці, взагалі у житті - у тих  напрямках та галузях, де ви відчуватимете себе найбільш успішними і зможете бути максимально професіоналами. Бажаю вам здоров’я, благополуччя, щоб у вас був гарний настрій і позитивні емоції, щоб ви були задоволені своїм життям. Дякую, що ви досить багато зусиль приділяєте тому, щоб імідж міста покращувався з кожним роком. Дякую за вашу активну життєву позицію і ініціативу», – каже міський голова Сергій Моргунов.




Переглядів: 3453
Поширень: 0

Останні новини